RX 480 Türkiye Mağaza Satış Tarihi

Tong Yabgu

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birçok kişi gibi ben de RX 480'i merakla bekliyorum ve çoğu ihtimalle de alacağım.

Fakat Türkiye'ye ne zaman gelir merak içindeyim GTX1070 duyurulduğundan bu yana Türkiye'de düzgün bir satışını göremedim.

28 Haziranda çıkacak olan RX 480 de bir aydan uzun bir sürede Vatan Mağazalarına gelmezse Amazon'dan almak istiyorum. Sizin bu konuda bir bilginiz var mıdır, Türkiye'ye ne zaman gelir ?

Ayrıca Amazon'a çıktığı ilk gün mü geliyor bunu da söylerseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X99 anakarın yoksa ikinciden tam performans alamazsın. Tek bir 1080 tercih etmek daha mantıklı olur. Ayrıca iki kart daha fazla elektrik ve daha fazla ısı demektir.
RX 480 ile yapılan CrossfireX'den tam verim almak için X99 anakarta ihtiyaç yok. Forumda daha önce bir çok kez sordum ve PCIe 3.0 x8 bir girişin bu kartı tam anlamıyla besleyebileceği cevabını aldım. Yani 16 PCIe veriyoluna sahip işlemciler ve buna uygun anakartlar gerekiyor sadece. X99 sistem eğer GTX1070-1080 gibi üst sınıf kartlarla ikili kart kombinasyonu yapmak ve tam verim almak isterseniz zaruri.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı