RX 480 ve GTX 1060 hangisi alınmalı ?

Benim sistem de monitör dahil 3300tl civarina geldi, gigabyte g1 gtx 1060 kullaniyorum, henuz hairworks vs sayilmazsa hicbir oyunda hicbir ayar kismadan 60 fps altina dusmedi. Eger ileride cf dusunuyorsan veya freesync bir monitor alacaksan rx 480 derim, ancak ozellikle dx 11 oyunlarda gtx 1060 biraz daha performansli, rx 480 zaman zaman sahneye bagli olarak ufak droplar yasayabiliyor sanirim, dx 12 ve vulkanda ise 1060 tan önde. Bi de rx 480 alacaksan mutlaka ozel sogutmalilara yonel referans tasarim çok fazla isiniyor diyorlar. 1060 alacaksan da asus strix en iyi sogutma gibi duruyor suan.
Ben şuan en iyi soğutma MSI'da diye biliyorum.
Kasayi daha once teknobiyotikten topladim, ekran kartini sonradan sinerjiden aldim, vatanda da çok fark edecegini sanmiyorum, ayrica sinerji ve teknobiyotik guvenilir siteler alma imkaniniz varsa ordan almaya calisin derim.

Sistemim ozet olarak i5 6500, b150m bazooka, gigabyte g1 gtx 1060, aerocool battlehawk 600w, hyperx fury 8gb ram, wd 1 tb 7200rpm hdd, samsung 750 evo ssd, monitor olarak 21.5 inc standart 5ms bulabildigim en ucuz monitoru almistim, daha sonra monitor alacagim.
Diğer arkadaşında dediği gibi bende teknobiyotik'ten almayı düşünüyorum. Test ve montaj isyediniz mi, kablolama nasıldı kargoda herhangi bir sıkıntı çıktımı. Güvenilirmi?

Benim tercihimde RX 480 olacak custom modelleri bekliyorum. DX12 ile birlikte güzel sonuçlar veriyor ileriye yönelik mantıklı olacaktır.

Ben şuan en iyi soğutma MSI'da diye biliyorum.

Diğer arkadaşında dediği gibi bende teknobiyotik'ten almayı düşünüyorum. Test ve montaj isyediniz mi, kablolama nasıldı kargoda herhangi bir sıkıntı çıktımı. Güvenilirmi?

Teknobiyotikten montaj ve test dahil istedim evet, gayet güvenilir görünüyor hiçbir sıkıntı yoktu bende, tüm parçaların kutusunu da ayrıca göndermişler. Kablolamada ekran kartı için ön tarafta 2 x 6+2 pin kablo bırakmışlar, kalan tüm kabloları da olması gerektiği gibi arka tarafa düzgün bir şekilde saklamışlar. Battlehawk kasayı tavsiye etmiyorum fazla dar kablolamada sıkıntı yaşatabilir. Soğutmada ben özellikle 3 fanlı olduğu için asus strix daha önde diye duymuştum ancak msi da olabilir tabi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı