RX 480 vs GTX 1060

Kratocius

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem toplayacağım öneriler alıyorum daha ama birisi diyor RX480 al ben hep GTX1060 istiyordum. RX480 ve GTX1060 arasında çok bi işlemci ve bellek hızı farkı yok ama bit var. GTX1060 192 bit RX480 256bit şöyle bir bakınca bayağı fark var gibi oyun için topluyacağım sistemi bana yardımcı olur musunuz? Ayrıca tavsiyelerinizi de bekliyorum. GTX1060 ve RX480'e göre işlemci, anakart, güç kaynağı vs tavsiyeleriniz de olursa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
rx r480 daha iyi bi kart işlemci ise intel 4 6 ve 7.serisi i5 i7 olabilir.Amd tarafinda ise zen mimari bekle fx 95 serisi pek iyi degil.Anakart asus gigabyte msi olabilir.

Hocam şuan DX12'de Rx 480 daha iyi. Nvidia DX12 için güncelleme getirecek büyük ihtimalle. Bu güncelleme geldikten sonra Gtx 1060 daha performanslı olacak. Ama illa şimdi toplanıcaksa Rx 480 tercihim.​

Önce o bit değerlerini bir unutun lütfen. Ekran kartlarında bit değerine gelene kadar açıkçası benimde yeterince vakıf olmadığım pek çok parametre var. Bit değerinin pek bir önemi yok. Bu iki ekran kartının karşılaştırılması konusunda bu forumda sayfalarca tartışıldı ancak kesin bir sonuca varıldığı söylenemez. Genelde oynayacağınız oyunların YouTube üzerinden benchmark testlerini inceleyip ekran kartı seçiminizi buna göre yapmanızı tavsiye ederim. A oyununda RX 480 öndeyken, B oyununda GTX 1060 daha yüksek FPS sunabiliyor çünkü.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı