RX 480 vs GTX 1070

Hadi ya, 2000 TL gökten düşüyor demi... Biz de biliyoruz, neyin güçlü olduğunu.
Hadi canım 2000tl gökten düşmüyor mu ya :(( hayellerim suya düştü alamayacağım istediğim sistemi hemen bir aşağılama çabası ben dedim ki alabilecek durumunuz varsa alın neyin güçlü olduğunu bilebiliyorsan kurduğum cümleyi de anlayacak kadar zeki olman lazımdı değil mi ?

Hadi canım 2000tl gökten düşmüyor mu ya :(( hayellerim suya düştü alamayacağım istediğim sistemi hemen bir aşağılama çabası ben dedim ki alabilecek durumunuz varsa alın neyin güçlü olduğunu bilebiliyorsan kurduğum cümleyi de anlayacak kadar zeki olman lazımdı değil mi ?
Uyandırdığıma sevindim. Tartışmaya girmeyelim.

Asabi ve kibirli davrandığım içinde özür dilerim.

Çok sağol dostum tavsiyelerin için iyi akşamlar :)
Ne demek, bir faydamız dokunduysa ne mutlu bize! Şimdiden hayırlı olsun. :D

-Cevap yok- ?

Uyandırdığıma sevindim. Tartışmaya girmeyelim.

Asabi ve kibirli davrandığım içinde özür dilerim.

Ne demek, bir faydamız dokunduysa ne mutlu bize! Şimdiden hayırlı olsun. :D

-Cevap yok- ?
Tamam sıkıntı yok fakat biraz sakin olmanız sizin lehinize olacaktır ben sadece yardım etmek istiyordum kimseyi aşağılamaya falan da çalışmadım neden böyle bir tepki aldığımı da anlayamadım.

Tamam sıkıntı yok fakat biraz sakin olmanız sizin lehinize olacaktır ben sadece yardım etmek istiyordum kimseyi aşağılamaya falan da çalışmadım neden böyle bir tepki aldığımı da anlayamadım.
Bazen tam konuda tatlı tatlı sohbet ederken, böyle yorumlar gelince insan tersliyor. Sosyali kullanmaya devam ettikçe alışırsın. Kötü niyetim olsa özür dilemezdim... (y)

Rx480'in Dx12 performansı, test sonuçları gtx1060'dan daha yüksek. İleriye dönük bir alışveriş yapıyor olduğunu gözönünde bulundurursak şuanın oyunlarında ki performansa göre bir kıyaslamaya girmek pek mantıklı olmaz kanımca. Hem Dx11 kıyaslamalarında da hissedilemiyecek değerlerde farklılıklar var aralarında. Ben olsam 480 tercih ederdim.

Rx480'in Dx12 performansı, test sonuçları gtx1060'dan daha yüksek. İleriye dönük bir alışveriş yapıyor olduğunu gözönünde bulundurursak şuanın oyunlarında ki performansa göre bir kıyaslamaya girmek pek mantıklı olmaz kanımca. Hem Dx11 kıyaslamalarında da hissedilemiyecek değerlerde farklılıklar var aralarında. Ben olsam 480 tercih ederdim.
Güzel bir tavsiye olmuş teşekkür ederim dostum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı