RX 480 vs RX 470

Ali Keser

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk önce iki kartı karşılaştırmak için şu videoyu bir izleyelim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3:23'den itibaren karşılaştırmalar başlıyor.

RX 480'in 1100 TL olduğunu biliyoruz. RX 470'in 600-700TL arasında çıkacağını düşünürsek, bazı oyunlarda saedece 3-5 FPS ile önde olan RX 480 tercih edilir mi sizce? Neredeyse 2 katı fiyata aldığımız performans ortalama %10 daha fazla. Bu videodaki sonuçlar gerçekse, ben RX 470 almayı düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen RX480 beklemekten bıktım. RX470 ondan da sonra çıkacak gibi duruyor. Ama bu kadar beklemişken biraz daha durup RX470 almayı planlıyorum.

Öncelikle konu birçok kişi için yararlı olacaktır Bu konunun takipçisi olacağım. 5-10 FPS için 200-300 TL fazla vermek istemeyiz. Uzmanlar bizi bilgilendirirse seviniriz.

Rx 470, 480 performansına yakın olduğu için fiyatıda yakın olacağını düşünüyorum. Rx 480 den daha iyi bir F/P ürünü olabilir belki ama fiyatı da 900 liranın altında olacağını sanmıyorum.

"Bilgisayar perakende sitelerine düşmeye başlayan fiyatlara göre, en uygun fiyatı 756TL ile MSI RX 470 GAMING 4G ekran kartında görüyoruz. Daha sonra 800TL seviyesinde seyreden fiyatlar mevcut. 8GB GDDR5 bellek için ise 936TL fiyatla MSI RX 470 GAMING 8G ekran kartı en düşük seviyede. Sonrasında ise fiyatlar 1000TL’ye kadar çıkıyor."

Bu fiyatlar ile 4gb modeli mantıklı olur almak. Ancak 8gb modeli ile RX 480 arasında az bir fark oluyor. Aralık ayını bekliyorum şahsen RX 490 için ama geçici olarak RX 480 almaya karar vermiştim. Sanırım 470 4gb modeli en mantıklı seçim olacak.

Bu kartlar için 8 GB VRAM fazla zaten ileri dönük diyoruz ama ilerde 8 GB dosyayı işliyebilicek düzeyde olduklarını bek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…