Sapphire Nitro 470 4GB modeli en ideal niye Nitro derseniz arkaplaka mevcut ayrıca saat hızı Powercolor'dan sonra en iyisi.
TechPowerUp
TechPowerUp
Bu kartlar için 8 GB VRAM fazla zaten ileri dönük diyoruz ama ilerde 8 GB dosyayı işliyebilicek düzeyde olduklarını bek sanmıyorum.
Kesinlikle doğru tespitSonuç olarak 1080p için yapılan bir kart. 1080p ile 4gb vram doldurmak günümüz için mümkün değil. Doku detayları için çok beklenti yok ise imkansız zaten ilerisi içinde. Güncel bir kart olması makul fiyat sunması alınabilir kılıyor. Ben Asus MG278Q monitöre sahibim, benim monitörüm için daha güncel bir kart çıkmadı malesef. 4gb modeli alıp 1-2 sene sonra 400-500 lira civarı crossfire yapılabilir. Umarım bu nm düşüşleri ilerisi için crossfire ve sli amaçlıyordur. Olmasa bile 700-800 liraya aldığımız bir kart ilerisi için 2. elde zarar potansiyeli GTX 1070-1080'e göre komik kalacaktır. O kartlar kötü değiller ancak bu kart ile 1080p 60hz garantisi verdiği için, G-Sync monitöre sahip kişilerin, 2k ve altı kullanıcıların ülkemizde çok daha fazla olduğunu düşünürsek RX 470 gerçekten her konuda cazip kalıyor. Ancak teknoloji her yıl bize daha güzel seçenekler sunmaya devam ettiği için günümüz şartları ile en az zarar yapılacak seçenek sepete eklenmelidir.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.