RX 480 Vs RX 570

Hangisi

• Rx 570

• Rx 480

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
O sistem iyidir, alınabilir. İleride RAM, SSD takviyesi yaparsanız tadından yenmez. :)
i3 8100 yerine i5 7400-7500 almamı söylüyorlar ve RX570 yerine GTX 1050Ti diyorlar sen ne diyorsun bu duruma ? Ve ilerde i3 yerine i7 koymayı düşünürsem anakartın sıkıntı çıkaracağını anakartıda değiştirmem gerekli olduğunu söylediler ?

Yanlış yonlendirmisler. i3 8100, i5 7500 ayarında bir islemci. Ayrica daha güncel ve daha ucuz. RX 570 ise 1050 Ti'den cok daha performanslı bir kart. İstersen oyun testlerine göz atabilirsin. Anakart da her iki i7 işlemci için yeterli. K modelini taksan dahi sorunsuz kullanırsın, sadece OC yapamazsın o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış yonlendirmisler. i3 8100, i5 7500 ayarında bir islemci. Ayrica daha güncel ve daha ucuz. RX 570 ise 1050 Ti'den cok daha performanslı bir kart. İstersen oyun testlerine göz atabilirsin. Anakart da her iki i7 işlemci için yeterli. K modelini taksan dahi sorunsuz kullanırsın, sadece OC yapamazsın o kadar.
Intel Coffee Lake i5 8400 2.8GHz, GTX1050Ti 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Eyw dostum yardımların için.Birde bu sistem nasıl sence ? Pek bilmiyorum toplamayı ve hazır sistem bakıyorum senin bana tavsiye edebileceğin sistemler var mı ?

O sistemde işlemci daha yüksek tutulmuş fakat ekran kartı daha düşük bir model. Önceliğiniz salt oyun oynamak ise i3 8100 + RX 570'li sistem daha mantıklı olacaktır.

O sistemde işlemci daha yüksek tutulmuş fakat ekran kartı daha düşük bir model. Önceliğiniz salt oyun oynamak ise i3 8100 + RX 570'li sistem daha mantıklı olacaktır.
Sağol dostum yardımların için kusura bakmaz isen birkaç sorum daha olacak çünkü 1 ay içinde almayu düşünüyorum.Dediğim sistem aklımda ancak Birde monitör almam gerekecek ve en az 300 TL den başlıyor.Teknobiyotikte gezerken bu 2 sistemi gördüm sence monitör ve sistemler nasıl ?
Intel i3 8100, GTX1050Ti 4GB, 8GB, 120GB SSD+1TB AOC 24" G2460VQ6 Monitör Oyun Bilgisayar - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Intel i3 8100, GTX1050Ti 4GB, 8GB, 1TB, AOC 24" G2460VQ6 Monitör Oyun Bilgisayar - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

1050 Ti var ikisinde de. Dediğim gibi RX 570 çok daha performanslı. Ne yapın ne edin o sistemi alın ve yanına bir monitör ekleyin. Hemen hemen aynı fiyata denk gelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı