RX 480 XFX Satışta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok fazla yüklenmek istemiyorum ama içimde kalmasın buraya dökmek istiyorum. Recep abin yıllara dayanan bilgisayar geçmişi ve gördüğü teknik bilgiler doğrultusunda konuşuyor. (Gerçi ben hiç bir zaman marka kötüleme ve ya uzak dur dediğini duymadım.) Recep Baltaş senin saydığın firmalarda çalışmıyor ve hatta senin dediğin firmaların her ekran kartını kullanma ve ya test etme şansına bile sahip olamamıştır. GTX970 CW sorunu, 3.5GB VRam sorunu var, peki bana GTX960 ile alakalı sorunlarını söylermisin ? Her modelin sorunu aynı olmaz. Model kötülemek istersen açıklaması ile kötüle ama marka kötüleyemessin. Ben şahsen Nvidia seviyorum ama kabul etmeliyim ki benim gözümde Sapphire AMD ekran kartlarını en iyi satışa hazırlayan firma.

Ahahah Minecraft'çı çıkmış "Söphör kötö" diyor. Hiç kullanmadan marka kötülemek ne güzel ya! 6 yıllık Sapphire kullanıcısıyım. Ha ekran kartım da böyle 3 fanlı, Nitro gibi übersonik bir şey de değil. Hatta fanı bile yok ancak hala mis gibi çalışıyor. Nitro olmayan modeli bile böyleyse Nitro'lar çok daha iyi.

İyide her üründe şikayet olur kimisi gider Asus marka bir ürün alır %99'u güzel dese bile elbette 1'i kötü diyecektir forumlarda o kötü bu berbat demek çok yanlış! hem konuyla alakası yok..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı