RX 550 2 GB 2 çözünürlüğü ve Lol'ü kaldırır mı?

Pharmacist07

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2020
Mesajlar
39
Arkadaşlar selamlar. Hali hazırda ekran kartımı sattım. Fiyatlar düşüne kadar idareten bir kart almayı düşünüyorum. Ekranım 2K çözünürlükte. Biradan linkini paylaşacağım RX 550 64 bir karta denk geldim. Bu kart 2K çözünürlükte, gündelik işlerimde bana bir sıkıntı çıkartır mı? LoL'ü orta seviye kalitede 60 FPS kaldırır mı?
64 Bit ile 128 Bit arasında 225 TL fiyat farkı var.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

 
Youtube dan benchmarklara bakabilirsin burada net bir cevap veremeyecegım kaldıracagı kesin bilgi ancak benchmark daha kesin sonuç verir
 
1080P veya 2K çok fark etmez o oyun için. İyi bir işlemcin varsa 60 FPS'in epey üzerinde bir sonuç alırsın.
İdarelik alınabilir mi tavsiye edermisiniz hocam? Ekran kartımı satmıştım bende sistem öyle duruyor kartsız. Fiyatı 500 tl uygun geldi bana. Ya da başka bir tavsiyeniz varmı cs-lol için ekran kartı.
 
Stoklar düzelince iyi bir ekran kartı alacağım ama bugün için ufak tefek oyunları oynayayım diyorsan alınabilir tabii. İkinci elde daha iyisi bulunabilir diyenler de olabilir bu bir tercih. GT 1030, RX 550 gibi kartlar al kenarda dursun, böyle değişim dönemlerinde geçici olarak kullan tarzı kartlar orta ve üst seviye sistemler için. Satmak istersen de çok zarar ettirmez.
 

Geri
Yukarı