Hocam işlemcinizi bilmiyorum ama eğer yeterliyse orta-yüksek ayarlarda da dediğiniz oyunları oynarsınız diye düşünüyorum.900p de her oyunu oynatır değilmi düşük ayarda zaten çok sistem isteyen oyun oynamıyorum. Csgo, pubg lite, ets2 falan
Hocam işlemcinizi bilmiyorum ama eğer yeterliyse orta-yüksek ayarlarda da dediğiniz oyunları oynarsınız diye düşünüyorum.900p de her oyunu oynatır değilmi düşük ayarda zaten çok sistem isteyen oyun oynamıyorum. Csgo, pubg lite, ets2 falan
İ5 3470 3.2ghzHocam işlemcinizi bilmiyorum ama eğer yeterliyse orta-yüksek ayarlarda da dediğiniz oyunları oynarsınız diye düşünüyorum.
çok rahat orta ayarlarda oynarsınız. Orta yüksek karışık ayar yapın sizi götürür bu kart.İ5 3470 3.2ghz
Alıyorum o zamançok rahat orta ayarlarda oynarsınız. Orta yüksek karışık ayar yapın sizi götürür bu kart.
Peki hangi markanınkini almalıyımçok rahat orta ayarlarda oynarsınız. Orta yüksek karışık ayar yapın sizi götürür bu kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.