Çalıştırmasına çalıştırır fakat oyunlarda çöker, göçer kafayı yedirtir. Şu linkteki ucuzlardan alabilirsin ben uzun süre kullandım tx olanı 150 watt kartla. Ama yine de siz Aerocool olanı alın bence.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
12V kanalından 450W verebiliyor, fiyatına göre fena değil.
250w olup da kaliteli güç kaynağı görmedim hayatımda. Teorik olarak yeterli ama ilk elektrik dalgalanmasında kafayı kıracak bir güç kaynağı ile de sistemi riske atmaya gerek yok.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP350 350 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP350 350 W Power Supply özelliklerini incele, 926,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Aerocool VX PLUS 350W, 12V kanalından 300W verebiliyor. RX 550 için yeterli, ayrıca bu güç kaynağı piyasada bulabileceğiniz en alt sınır güç kaynağıdır. Daha ucuz güç kaynaklarına yönelmeyin.