thisiskaan
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Core 2 Quad Q8300 ve Sapphire Pulse RX550 4 GB O.C. Ekran kartlı bir yedek sistemim var. Ekran kartını dün taktım önceden Zotac 9600GT vardı. Rahmetli olduğu için yeni ekran kartı almam gerekiyordu R7 240 yetmeyeceği için ondan sonraki en iyi seçenek olan RX550'yi seçtim. Fakat bir terslik var, muhtemelen darboğaz olduğundan dolayı ama bu kadar da abartı olmamalı bence. Bazı oyunlarda önceki ekran kartıyla aldığımdan daha az FPS alıyorum ve GTA 5'te harita geç yükleniyor, önceden bu sorun yoktu mesela GTA 5'te yüksek ihtimalle bunlar darboğaz'dan kaynaklanıyor fakat bu kadar abartı olmamalı diye düşünüyorum. PSU gayet yeterli bence Xigmatek X-Calibre 400W 80+. Sizce sorun neden kaynaklanıyor? Zula'da 50 FPS'in altını bile gördüğüm oldu RX550 ile hiç olmayacak şeyler bunlar. 9600GT'de bile zar zor görüyordum. Bu arada hiç reset atma problemi falan da olmadı oradan anladım PSU'nun yettiğini FurMark ile test bile yaptım. Yani PSU'yu eledim böylelikle geriye yalnızca darboğaz kalıyor ama bu kadar olmamalı diye düşünüyorum ya bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bu arada GPU-Z ve Core temp bilgileri ekte.
Ha bu arada anakart: ASUS P5KPL.
Ha bu arada anakart: ASUS P5KPL.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: