RX 550 düşük FPS sorunu

Miraç Çoban

Femtopat
Öncelikle selamlar PC me birkaç ay evel olacak ASUS Phoenix RX 550 4 GB isimli kartı takmıştım o zamanlar driverleri eskiydi ve Windows 8.1 vardı CS:GO'da 200 FPS'lere kadar çıkabiliyordum. O zamanlarda işlemci çok düşüktü buna rahmen böyleydi sonra o işlemciyle Windows 10 yükledim. Pro versiyonu FPS birden 40'lara 50'lere düştü ve 2020 driveri yüklemiştim tüm ayarlarında performans olarak tanımlamıştım zaten aklıma da bir işlemci almak vardı aldım Quad bir işlemci 8400 halen aynı performansı alıyorum. *Bu arada sorun CS:GO'da denedim sadece*

Öncelikle selamlar PC me birkaç ay evel olacak ASUS Phoenix RX 550 4 GB isimli kartı takmıştım o zamanlar driverleri eskiydi ve Windows 8.1 vardı CS:GO'da 200 FPS'lere kadar çıkabiliyordum. O zamanlarda işlemci çok düşüktü buna rahmen böyleydi sonra o işlemciyle Windows 10 yükledim. Pro versiyonu FPS birden 40'lara 50'lere düştü ve 2020 driveri yüklemiştim tüm ayarlarında performans olarak tanımlamıştım zaten aklıma da bir işlemci almak vardı aldım Quad bir işlemci 8400 halen aynı performansı alıyorum. *Bu arada sorun CS:GO'da denedim sadece*
Oyuna sürekli güncelleme geldiği için FPS düşüşü olabilir.

Aynı ekran kartı 2 GB modeli bende de var. Windows 10 Pro yüklü driverlar güncel. Hiçbir sorun yok CS'de 100 FPS alıyorum sizde bir sıkıntı olmalı işletim sisteminden dolayı olduğunu sanmıyorum.

sanırım sorun driverlarda bu rx 550 nin eski driverini bilen varsa atabilirmi linkini ?? ve ya başka bir görüşü olan varmıdır ya :,(

Son düzenleme:
Hocam bende de aynı sorun var NVIDIA GeForce GTX 550 Ti vardı onda 70 80 FPS alıyordum bugün Sapphire RX 550 2 GB aldım FPS'de ani düşüş yaşadım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı