yek_kkn123
Decapat
Sistemim;
İşlemci: Intel(r) core(tm) i5-2320 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~3.0GHz.
Anakart: P6-2010TR.
Hafıza: 8192MB RAM.
Güç: 300W.
Ekran kartı olarak fiyat performansa açısından baktığımda GT 1030 yerine RX550 tercih ettim. Bildiğim kadarıyla RX 550'nin benchmark testleri 1030'un önünde, fiyat olarak da daha ucuz yanlışım varsa düzeltin lütfen. Bütçem 700'e hatta belki 800'e kadar çıkabilir ama tabii ki ne kadar ucuz olursa daha iyi benim için. Sorum şu sistemim kaldırır mı, eğer kaldırırsa bu linklerden hangisi daha mantıklı?
www.n11.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Akakçe'ye güvenebilir miyim? Akakçe'den mi almak mantıklı Hepsiburada'dan mı?
Çift fan o fiyat farkına değer mi?
Markalar çok fark yaratıyor mu? Yaratıyorsa en iyisi hangisi?
Kısaca buradan hangisi daha iyi?
Evet biraz paranoyakça gibi duruyor ama en iyi performans ürününü almak istiyorum hangi marka daha iyi çok bilgim yok kazıklanmak istemiyorum o yüzden sizin bilginize sığınıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

İşlemci: Intel(r) core(tm) i5-2320 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~3.0GHz.
Anakart: P6-2010TR.
Hafıza: 8192MB RAM.
Güç: 300W.
Ekran kartı olarak fiyat performansa açısından baktığımda GT 1030 yerine RX550 tercih ettim. Bildiğim kadarıyla RX 550'nin benchmark testleri 1030'un önünde, fiyat olarak da daha ucuz yanlışım varsa düzeltin lütfen. Bütçem 700'e hatta belki 800'e kadar çıkabilir ama tabii ki ne kadar ucuz olursa daha iyi benim için. Sorum şu sistemim kaldırır mı, eğer kaldırırsa bu linklerden hangisi daha mantıklı?
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
TURBOX Amd Radeon Rx 550 2 Gb Gddr5 128 Bit Hdmı Dx12 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TURBOX Amd Radeon Rx 550 2 Gb Gddr5 128 Bit Hdmı Dx12 Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sapphire Radeon RX 550 2GB 64Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SAPPHIRE Rx 550 2gb Pulse 11268-21-20g Gddr5 64bit Hdmı Dvı Displayport Pcıe 16x V3.0 Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
MSI RX 550 2GT LP OC 128 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI 2gt Lp Radeon Rx550 Oc 2gb Gddr5 128bit (dx12) Pcı-e 3.0 X16 Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Akakçe'ye güvenebilir miyim? Akakçe'den mi almak mantıklı Hepsiburada'dan mı?
Çift fan o fiyat farkına değer mi?
Markalar çok fark yaratıyor mu? Yaratıyorsa en iyisi hangisi?
Kısaca buradan hangisi daha iyi?
Evet biraz paranoyakça gibi duruyor ama en iyi performans ürününü almak istiyorum hangi marka daha iyi çok bilgim yok kazıklanmak istemiyorum o yüzden sizin bilginize sığınıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: