RX 550 ekran kartına uygun PSU önerisi

thereal397

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 2100
16GB
660Ti 3GB
Meslek
Öğrenci
8B3EB315-6D9C-4074-96C3-C498E05B1BDF.png

Ben eski bilgisayarima RX 550 adli ekran karti aldim sonra ekrana cizik cizik goruntu veriyordu, PSU 300W mis gucu yetmiyormus min. 350W istiyor ekran karti. Ben 2.el Letgo'da 400W PSU buldum, kisaca PSU'u degistirsem anakarta islemciye veya diger parcalarima bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 721584

Ben eski bilgisayarima RX 550 adli ekran karti aldim sonra ekrana cizik cizik goruntu veriyordu, PSU 300W mis gucu yetmiyormus min. 350W istiyor ekran karti. Ben 2.el Letgo'da 400W PSU buldum, kisaca PSU'u degistirsem anakarta islemciye veya diger parcalarima bir şey olur mu?

İkinci el PSU pek önermem. Corsair High Power veya Cooler Master PSU öneririm.

PSU'nun gücü yeterli, ancak diğerlerinin de dediği gibi ikinci el almak, uzun vadede kullanım için pek iyi değildir. Ucuz oldukları için ikinci el ürünleri tercih edebilirsiniz, bunun için de Zebramo veya Gittigidiyor'u öneririm.

Eki Görüntüle 721584

Fiyatı uygun, alınabilir bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı