RX 550 i5 12400F sistem nasıl olmuş?

Hocam GHz performansı belirleyici olsa Xeon işlemciler sunucularda kullanmazlardı, 12. nesil işlemci takmak için 600 serisi yonga setli anakart da eklemeniz gerekecek.
Ayrıca hocam bu bilgisayarı aldıktan sonra hiçbir kasma donma problemi olmaz değil mi? Ornek olarak arka arkaya programlar açık olsa mesela? Ek olarak Rtx 3060 aldığımız için Nvidia ekran kaydını kullanabiliyoruz değil mi? Hocam biraz soru sordum kusura bakmayın aklımdaki sorular gitsin istedim
monitörlü sisteme 14 k verince 10k civarı bi sistem aklıma geldi üstüne monitör ekler diye
Sağolun hocam bakarım ona da yine

Hocam GHz önemli diyen arkadaşlar olmuştu. Ama dediğinize göre size güveniyorum. Ayrıca sizce bu sisteme sıvı soğutucu ekledikten sonra Valorant GTA CS Cyberpunk ETS gibi oyunlarda Full ayarda kaç FPS değeri alırım?

GHz değil mimari önemli, tekli çekirdek performansı önemli. 11400F'ye stok soğutucusu yetmiyor. Ortalama kule tipi soğutucu işini görür. Dediğin oyunları hepsini akıcı oynayabileceksin. YouTube'da testleri mevcut.

Ayrıca hocam bu bilgisayarı aldıktan sonra hiçbir kasma donma problemi olmaz değil mi? Ornek olarak arka arkaya programlar açık olsa mesela? Ek olarak RTX 3060 aldığımız için NVIDIA ekran kaydını kullanabiliyoruz değil mi? Hocam biraz soru sordum kusura bakmayın aklımdaki sorular gitsin istedim.

Sağ olun hocam bakarım ona da yine.

Hocam bilgisayarda bir bozukluk yoksa neden donsun?

Bazı arkadaşların attıkları sistemlerin işlemcileri dikkatimi çekmedi değil !

Bu sistemi alın.Bütçeniz varsa işlemcisini yükseltebilirsiniz.

GHz değil mimari önemli, tekli çekirdek performansı önemli. 11400F'ye stok soğutucusu yetmiyor. Ortalama kule tipi soğutucu işini görür. Dediğin oyunları hepsini akıcı oynayabileceksin. YouTube'da testleri mevcut.
Yani 3060lı sisteme CORSAIR Hydro Serisi H45 120mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM bu sıvı soğutucuyu taksam işlemci için yeterli olacaktır değil mi dediğinize göre? 3060lı sistemde tekli çekirdek performansı iyi mi? 11400F nesli kötü mü?. Sıvı soğutucusuz alınmaz mı diyorsunuz

Yani 3060'lı sisteme CORSAIR Hydro Serisi H45 120mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM bu sıvı soğutucuyu taksam işlemci için yeterli olacaktır değil mi dediğinize göre? 3060'lı sistemde tekli çekirdek performansı iyi mi? 11400F nesli kötü mü? Sıvı soğutucusuz alınmaz mı diyorsunuz

O fiyata sıvı soğutucu kötü maalesef.
11400F gibi işlemciye sıvı soğutmaya gerek yok. Attıklarım yeterlidir.

O fiyata sıvı soğutucu kötü maalesef.
O zaman 3060lı sisteme bu sıvı soğutucuyu alıyorum ek olarak monitörde alıyorum ve her şey gayet iyi olacak dediklerinize güvenerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı