Technomember0
Hectopat
- Katılım
- 19 Aralık 2021
- Mesajlar
- 452
Hocam attıklarınızın herhangi birini alsam ikisini de mi almam gerek. Gerek yok diyorsunuz ama ben yine de gelecek için bir tane almayı düşünüyorumMesajımı düzelttim.
Hocam attıklarınızın herhangi birini alsam ikisini de mi almam gerek. Gerek yok diyorsunuz ama ben yine de gelecek için bir tane almayı düşünüyorumMesajımı düzelttim.
Hocam attıklarınızın herhangi birini alsam ikisini de mi almam gerek. Gerek yok diyorsunuz ama ben yine de gelecek için bir tane almayı düşünüyorum.
İkisinden biri yeter. Fazlasına gerek yok.
Tamamdır hocam çok sağ olun destekleriniz için.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bunları alıyorum hocam. Hocam ayrıca sıvı soğutucuyu sonradan da alabilir miyim acaba? 3-4 aylığına sıvı soğutucusuz sıkıntı çıkmaz değil mi?![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Hocam İçinde zaten fan yok mu fan zaten zorunlu bir şey değil mi?Hocam sıvı soğutucu almanıza gerek yok. Böyle bir işlemciye attığım fan iş görür.
Hocam İçinde zaten fan yok mu fan zaten zorunlu bir şey değil mi?
Hocam konuşabileceğimiz bir adresiniz var mı çok mesaj oluyor burada hızlıca hallederizStok soğutucusu bulunduruyor. Ama yetersiz. O yüzden kule tipi soğutucusunu almanızı önerdim.
İlk attığım sistem mi hocam?İnanılmaz kötü. Her şey hatalı.
Hocam konuşabileceğimiz bir adresiniz var mı çok mesaj oluyor burada hızlıca hallederiz.
İlk attığım sistem mi hocam?
Tamam hocam açayımÖzel adres vermek yasak. Gereken soruları sorun, forum yardım etsin. Ya da bu sistem ile ilgili yeni konu açıp daha iyi fikirler alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.