RX 550 + i5 8600K oyunlarda kaç FPS alır?

Bak dostum o modda benim 10 yıllık bilgisayarımda 100 FPS veriyor girsin o zaman bir dereceli atsın alevi görelim.

Ben i7-10700K ve UHD 630 ile 1280x960 çözünürlükte çok rahat ortalama 130 FPS alabiliyorken. 250 FPS'leri i5-8600K ve RX 550 ile rahatlıkla görebilir. Bence bir daha düşün.
 
@Vio bazen forumda sizin gibi insanlara rastlıyoruz. Cevap verdikçe çirkefleşip karşı cevap veriliyor. Özür dileyip hatanı kabul etmekte büyüklüktür. Kararı sana bırakıyorum. Son cevabım sana bu. :)

Burada çirkefleştiğim bir davranışım yok AF dileyecek bir şey de yok.
 
@Vio Belli ki donanım bilgin de sıfır. Daha VRAM ile RAM arasındaki farkı bilmiyorsun. RAM kullanımı ortalama 7GB iken, VRAM kullanımı ortalama 2GB. RX550 2GB modelinin ne kadar VRAM kullanmasını bekliyorsun 4GB falan mı? Konuştukça nasıl biri olduğun ortaya çıkıyor, bence özür dile konuyu kapat. Benim gerçekten son cevabım bu. Donanım anlamında da bir şey bilmediğin ortaya çıktığına göre cevap yazmama gerek kalmadı hiç. Gerekli raporlamayı yapıyorum. İyi forumlar!
 
@Vio belli ki donanım bilgin de sıfır. Daha VRAM ile RAM arasındaki farkı bilmiyorsun. RAM kullanımı ortalama 7GB iken, VRAM kullanımı ortalama 2 GB. RX550 2 GB modelinin ne kadar VRAM kullanmasını bekliyorsun 4 GB falan mı? Konuştukça nasıl biri olduğun ortaya çıkıyor, bence özür dile konuyu kapat. Benim gerçekten son cevabım bu. Donanım anlamında da bir şey bilmediğin ortaya çıktığına göre cevap yazmama gerek kalmadı hiç. Gerekli raporlamayı yapıyorum. İyi forumlar!

RAM ve VRAM arasında ki farkı bilecek kadar bilgiliyim sanırım :D .Anlamadığım şey High ile Ultra arasında nasıl 50 MB VRAM farkı oluyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı