Ekran kartı değil işlemci darboğaz yapıyormuş.
Elindeki sistem tam olarak nedir?
İşlemci ve ekran kartı başlıktaki gibi RAM ise 4 GB biraz kötü bir sistem maalesef
Ekran kartı değil işlemci darboğaz yapıyormuş.
Elindeki sistem tam olarak nedir?
Oyun TestiDarboğaz yaptığı falan yok. RX 550 alabilirsin. LGA 775 için genel limit 750 Ti falan zaten.
RX 550 elinizde mi? Ayrıca RAM DDR3 mü? Ve kaç MHz?İşlemci ve ekran kartı başlıktaki gibi RAM ise 4 GB biraz kötü bir sistem maalesef![]()
RX 550 elinizde mi? Ayrıca RAM DDR3 mü? Ve kaç MHz?
Efendim, işlemci %100 olursa herhangi bir bileşene zarar gelir mi?
Dediğim gibi bir Q9400 veya Q9650 bakın. Bütçe el verirse de Xeon E5450 veya daha iyisi.Hayır fakat sipariş verdim. RAM olarak DDR4 2400 MHz.
RAM'i 8 GB'a çıkartmayı unutmayın.Dediğim gibi bir Q9400 veya Q9650 bakın. Bütçe el verirse de Xeon E5450 veya daha iyisi.
Gayet edersin sadece grafiği biraz yüksekte kullanırsın darboğaz olmasın diye. Dediğim gibi RAM'i 8 GB yapın.2-3 ay RX550 ile idare etsem nasıl olur zaten çok fazla oyun oynayan biri değilim sadece CS ve Valorant oynuyorum.
Gayet edersin sadece grafiği biraz yüksekte kullanırsın darboğaz olmasın diye. Dediğim gibi RAM'i 8 GB yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.