MSI GT 1030 AERO ITX 2G OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX550 PULSE 11268-21-20G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Hangi kart daha iyi GT1030 aldım kendimi pişman hissediyorum.
Elsa AMD Radeon RX 550 4 GB 128 Bit GDDR5 Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI GT 1030 AERO ITX 2G OC 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX550 PULSE 11268-21-20G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Hangi kart daha iyi GT1030 aldım kendimi pişman hissediyorum.
Ya da şöyle söyleyeyim oyunların ekran kartı desteğine göre ve optimizasyon durumuna göre ikisinin de iyi olduğu oyunlar var. Fakat aralarındaki FPS farkı birkaç FPS'yi geçmiyor. İkisi de denk sayılır fakat 1030 tercih ederdim ben de.