2200G grafik birimi GT 1030-RX 550'den güçlü.R3 2200G + GT 1030 (Yükseltme için) bence böyle daha iyi gidiyor hocam.
Sanırsam birkaç FPS güçsüz hocam ben öyle biliyordum.2200G grafik birimi GT 1030-RX 550'den güçlü.
RX 460 ne güne duruyor?
Doğru, yine de Vega 8 güçlü.Sanırsam birkaç FPS güçsüz hocam ben öyle biliyordum.
Doğrudur hocam.Doğru, yine de Vega 8 güçlü.
Demek istediğim, Vega 8 güçlüyken, GT 1030 alman, yani gereksiz masraf olmuş...
2. el aynı fiyat bandında daha verimli kartlar bulunuyor hocam. Yoksa her kart fiyatına göre alıcının dostudurVallahi bende merak ediyorum. Evet biliyorum güçsüz ama tam bir fakir dostu kart
Bütçeniz tam olarak nedir? Rx 550 bandında farklı 0 bir kart öneremem çünkü.Anladım fakat genede bence gayet iyi o fiyata göre. Sonuçta sıfır bir kart alıyorsunuz bu bence ayrı bir artı ve ayrıca Warzone 40 FPS oynanabiliyor CS:GO 100FPS üstü (en azından düşük görüntülerde) bilmiyorum zaten halihazırda bir işlemcim var sadece ekran kartı alacaktım bu yüzden bu konuyu açtım eğer bulabilirseniz başka alternatif önerebilirmisniz. Ancak sıfır olsun.
Bütçeniz tam olarak nedir? RX 550 bandında farklı 0 bir kart öneremem çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.