RX 550 neden sevilmiyor?

2-3 FPS farkı fark değil. Biri bir oyunda önde biri diğer oyunda. Hangisi ucuzsa o tercih edilmeli bana göre. Ben 520TL'ye aldım 1030. 550 alsam çok büyük bir fark olmazdı. Ama 1030 ısınmıyor o güzel.

1 2 ay önce 4 GB versiyonları 900 TL idi ondan dolayı RX550 bence tercih edilmeli şu an pahalılar o konuda haklısın ama RX550'ler daha güncel GT 1030'a göre ve AMD daha büyük destek veriyor bu giriş seviyesi kartlara GT1030 yerine RX550'yi tercih etmek en doğrusu bunu tartışmanın yeri burası değil ama konulara bakarsanız RX550 tavsiye edeceklerdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 2 ay önce 4 GB versiyonları 900 TL idi ondan dolayı RX550 bence tercih edilmeli şu an pahalılar o konuda haklısın ama RX550'ler daha güncel GT 1030'a göre ve AMD daha büyük destek veriyor bu giriş seviyesi kartlara GT1030 yerine RX550'yi tercih etmek en doğrusu bunu tartışmanın yeri burası değil ama konulara bakarsanız RX550 tavsiye edeceklerdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam fark yok hangisi ucuzsa o tercih edilmeli. İndirimden 1030 veya 550 bulur. Asla da pişman olmaz. Tabi ikinci el bir 570 alsan mükemmel olur. Ben de alırdım ama işlemcim besleyemiyor.

4GB model daha iyi dedim zaten daha pahalı. 4GB model alırım derse alsın. Ama PSU gücüm az. Kasam eski model derse 1030 alsın. Pişman ettirecek bir fark yok aralarında.

4GB model daha iyi dedim zaten daha pahalı. 4GB model alırım derse alsın. Ama PSU gücüm az. Kasam eski model derse 1030 alsın. Pişman ettirecek bir fark yok aralarında.
Psu gücünüz kaç ?

250 Watt vardı işlemci değişeceğim için 450 Watt yaptım.

Gayet yeterli RX550 hem ısınmıyor hem 50W tüketiyor ama tabii artık GT1030 almışsınız taraf tutmaya gerek yok bu saatten sonra RX550 alıp napıcan :D dediğiniz gibi iki tarafta üzmez ama ben gayet yeterli farklar görüyorum :) ben 2 yıldır falan kullanıyorum RX550 para biriktiriyorum PSU falan yetiyor RTX modellerine geçeceğim.Bende 550W var

Gayet yeterli RX550 hem ısınmıyor hem 50W tüketiyor ama tabii artık GT1030 almışsınız taraf tutmaya gerek yok bu saatten sonra RX550 alıp napıcan :D dediğiniz gibi iki tarafta üzmez ama ben gayet yeterli farklar görüyorum :) ben 2 yıldır falan kullanıyorum RX550 para biriktiriyorum PSU falan yetiyor RTX modellerine geçeceğim.Bende 550W var
Yani 1030 da zaten 30 watt. Hangisi daha ucuzsa dediğim gibi. Ben de bir 10400F alayım sonra da 3060 takmak istiyorum bakalım.

Ya aslında arkadaşlar bayağı bir yazmışsınız ama konuyu açalı bayağı bir oldu ve ben açtığımda 500 TL'ye bile vardı benim anlamamamın sebebi de ucuz ve birçok oyunu açabilmesiydi şu an için benim içinde mantıksız zaten :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı