RX 550 oyun oynarken ''no signal'' hatası veriyor

DÜNDAR_ALEMDAR

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, herhangi bir oyuna girdiğimde RDR 2'den Minecraft'ta kadar 2 dakika geçer geçmez ekran gidip no signal hatası alıyorum, bunun sebebi nedir?

Not: GPU'nun slotlarını silgi ile temizledim fakat değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, herhangi bir oyuna girdiğimde RDR 2'den Minecraft'ta kadar 2 dakika geçer geçmez ekran gidip no signal hatası alıyorum, bunun sebebi nedir?

MSI Afterburner programını indirip kurun ve değerleri video çekip atın büyük ihtimalle işlemci veya ekran kartı sıcaklıklarında anormallik var. Tahminim işlemci termal macununda sorun var veya işlemci fanı düzgün takılmamış olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayara reset atmadığın sürece ekran tekrar kendi kendine gelmiyor değil mi?

MSI Afterburner programını indirip kurun ve değerleri video çekip atın büyük ihtimalle işlemci veya ekran kartı sıcaklıklarında anormallik var. Tahminim işlemci termal macununda sorun var veya işlemci fanı düzgün takılmamış olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayara reset atmadığın sürece ekran tekrar kendi kendine gelmiyor değil mi?

Yani bilgisayarı kapatıp açman gerekiyor?

İlk olarak ekran kartı sürücüsünü komple kaldırın YouTube'dan izleyip öğrenebilirsiniz AMD yazılım kaldırma programı vardı galiba kaldırdıktan sonra reset atın ve bilgisayar açılınca AMD'nin kendi sitesinden uygun driveri indirip kurun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı