AM3 işlemci kullanıyordum o sıralar. Şimdi ise anakart ve işlemcimi değiştiriyorum, AM4 soket işlemciye geçmeyi düşünüyorum. AM3 kullandığımdan dolayı darboğaz yapıyordu sanırım ekran kartı.
RDR 2, Witcher 3, GTA 5, PUBG, Forza Horizon 4(GTA Ultra Diğerleri orta ayarlarda). GTA da 100 120 FPS Witcher 50 RDR 50 FPS Forza 60-70 FPS PUBG 60 FPS oynuyorum. Abartıldığı kadar kötü değil. Hatta bence kötü değil
RDR 2, Witcher 3, GTA 5, PUBG, Forza Horizon 4(GTA Ultra diğerleri orta ayarlarda). GTA da 100 120 FPS Witcher 50 RDR 50 FPS Forza 60-70 FPS PUBG 60 FPS oynuyorum. Abartıldığı kadar kötü değil. Hatta bence kötü değil.
Katılıyorum kesinlikle ha öyle aman amanlık bir kart değil kabul ediyorum ama beni idare ediyor. Dediğin FPS değerlerinin birebir aynısını alıyorum bu arada. İşlemcimin eski olmasından dolayı performans kaybı yaşıyorum ara sıra.
Berbat bir ekran kartı. Anca CS:GO, LoL gibi oyunları oynatır. Hangi ayarlarda orası muamma. PUBG zaten sorunlu bir oyun 10 FPS ile akarsın düşük ayarlarda. Üstüne biraz daha koyup 460/560/1050 alınmalı.