Bunu ben şimdi toplarsam 4800-5200 civarı bir fiyat çıkıyor.
İlerleyen zamanda da daha iyi bir ekran kartı takmayi düşünüyorum (1-3 yıl) gibi sizce bu sistem PUBG CS:GO'da ve Forza Horizon da.
165 FPS verebilir mi bunları müthiş cuma da toplasam gözle görülür bir fiyat farki olur mu?
Cevaplariniz için şimdiden teşkurler...
Bunu ben şimdi toplarsam 4800-5200 civarı bir fiyat çıkıyor.
İlerleyen zamanda da daha iyi bir ekran kartı takmayi düşünüyorum (1-3 yıl) gibi sizce bu sistem PUBG CS:GO'da ve Forza Horizon da.
165 FPS verebilir mi bunları müthiş cuma da toplasam gözle görülür bir fiyat farki olur mu?
Cevaplariniz için şimdiden teşkurler...
kardesim sagol ama alttaki kisi bana atti gayet de yuksek fps ler aliyor ve onun attigu videodaki islemci benim dediimin kat ve kat olmasina nazaran gayet iyi
forza da ultra ayarlarda i3 3... kusur islemci ile darbogaz yapan bi islemci ile 1080 p ultra ayarlarda yani maximum ayarlarda 55-70 fps aliyor.
benimki 150-300 yapar herhalde.
Çok sağ ol daha almadim super cuma da almayi düşünüyorum teşekkür ederim.
Kardesim sağ ol ama alttaki kisi bana atti gayet de yuksek FPS'ler aliyor ve onun attigu videodaki işlemci benim dediimin kat ve kat olmasina nazaran gayet iyi.
Forza da Ultra ayarlarda i3 3.. Kusur işlemci ile darbogaz yapan bir işlemci ile 1080p Ultra ayarlarda yani maximum ayarlarda 55-70 FPS aliyor.
Benimki 150-300 yapar herhalde.
Çok saol daha almadim Super cuma da almayi düşünüyorum teşekkür ederim.
kardesim sagol ama alttaki kisi bana atti gayet de yuksek fps ler aliyor ve onun attigu videodaki islemci benim dediimin kat ve kat olmasina nazaran gayet iyi
forza da ultra ayarlarda i3 3... kusur islemci ile darbogaz yapan bi islemci ile 1080 p ultra ayarlarda yani maximum ayarlarda 55-70 fps aliyor.
benimki 150-300 yapar herhalde.
Rx 550 ile zor alırsın o fps i ultra ayarlarda. Bende 750 ti var ben bile 35 fps alıyorum yüksek ayarlarda. Sanırım sen alacağın ekran kartını çok iyi bir şey sanıyorsun