altaybond40 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Intel Q8300, 4 GB DDR3, AMD RX 550 2 GB sistem var. GTA 5 yüksek ayarda takılma olmazken LoL de düşük-yuksek ayar fark etmez hem FPS düşük hem de drop yiyorum. Nedeni ne olabilir?
Arkadaşlar Intel Q8300, 4 GB DDR3, AMD RX 550 2 GB sistem var. GTA 5 yüksek ayarda takılma olmazken LoL de düşük-yuksek ayar fark etmez hem FPS düşük hem de drop yiyorum. Nedeni ne olabilir?
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 İşlemcin yetersiz geliyor olabilir darboğaz söz konusu olabilir hocam FPS sabitleyerek oynayın V-Sync açabilirsin. Artı 0 Eksi
İşlemcin yetersiz geliyor olabilir darboğaz söz konusu olabilir hocam FPS sabitleyerek oynayın V-Sync açabilirsin.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 572 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 RAM'den dolayı olabilir. FPS kısıtlamayi monitör Hertz'inize eşitleyip deneyin. Artı 0 Eksi
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.977 Makaleler 4 Çözümler 20 27 Temmuz 2023 #4 BeraTXDDD dedi: İşlemcin yetersiz geliyor olabilir darboğaz söz konusu olabilir hocam FPS sabitleyerek oynayın V-Sync açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olacağını sanmıyorum RX550'yi neredeyse bütün işlemciler besler. Artı 0 Eksi
BeraTXDDD dedi: İşlemcin yetersiz geliyor olabilir darboğaz söz konusu olabilir hocam FPS sabitleyerek oynayın V-Sync açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olacağını sanmıyorum RX550'yi neredeyse bütün işlemciler besler.
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 Itechin.g dedi: Darboğaz olacağını sanmıyorum RX550'yi neredeyse bütün işlemciler besler. Genişletmek için tıkla... V-Sync açarsa düzeleceğini düşünüyorum ve yüksek ihtimalle RAM'den kaynaklı bir problem 4 GB RAM'in yanına 4 GB RAM alırsa sorunu düzelecektir. Artı 0 Eksi
Itechin.g dedi: Darboğaz olacağını sanmıyorum RX550'yi neredeyse bütün işlemciler besler. Genişletmek için tıkla... V-Sync açarsa düzeleceğini düşünüyorum ve yüksek ihtimalle RAM'den kaynaklı bir problem 4 GB RAM'in yanına 4 GB RAM alırsa sorunu düzelecektir.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 572 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #6 Itechin.g dedi: Darboğaz olacağını sanmıyorum RX550'yi neredeyse bütün işlemciler besler. Genişletmek için tıkla... LoL işlemci kullanan bir oyun olduğundan işlemci yetersiz kalıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Itechin.g dedi: Darboğaz olacağını sanmıyorum RX550'yi neredeyse bütün işlemciler besler. Genişletmek için tıkla... LoL işlemci kullanan bir oyun olduğundan işlemci yetersiz kalıyor olabilir.
KS KS altaybond40 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #7 BeraTXDDD dedi: V-Sync açarsa düzeleceğini düşünüyorum ve yüksek ihtimalle RAM'den kaynaklı bir problem 4 GB RAM'in yanına 4 GB RAM alırsa sorunu düzelecektir. Genişletmek için tıkla... V sync ne? Artı 0 Eksi
BeraTXDDD dedi: V-Sync açarsa düzeleceğini düşünüyorum ve yüksek ihtimalle RAM'den kaynaklı bir problem 4 GB RAM'in yanına 4 GB RAM alırsa sorunu düzelecektir. Genişletmek için tıkla... V sync ne?
B BeraTXDDD Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #8 altaybond40 dedi: V-Sync ne? Genişletmek için tıkla... FPS sabitliyor oyun içi ayarlarda mevcut olması gerekiyor sizin sadece açmanız yeterlidir. Artı 0 Eksi
altaybond40 dedi: V-Sync ne? Genişletmek için tıkla... FPS sabitliyor oyun içi ayarlarda mevcut olması gerekiyor sizin sadece açmanız yeterlidir.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 572 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #9 altaybond40 dedi: V-Sync ne? Genişletmek için tıkla... V-Sync kısaca genelde FPS'i 60'a sabitler ve monitörünüzde olası yırtılmaları engeller. Artı 0 Eksi
altaybond40 dedi: V-Sync ne? Genişletmek için tıkla... V-Sync kısaca genelde FPS'i 60'a sabitler ve monitörünüzde olası yırtılmaları engeller.
KS KS altaybond40 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Temmuz 2023 #10 DarkS1de dedi: V-Sync kısaca genelde FPS'i 60'a sabitler ve monitörünüzde olası yırtılmaları engeller. Genişletmek için tıkla... Peki monitor 191v diye bir monitor var. Eski monitor bu fps i etkiler mi? Artı 0 Eksi
DarkS1de dedi: V-Sync kısaca genelde FPS'i 60'a sabitler ve monitörünüzde olası yırtılmaları engeller. Genişletmek için tıkla... Peki monitor 191v diye bir monitor var. Eski monitor bu fps i etkiler mi?