Hirondemor Decapat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 Merhaba, RX 550 ekran kartım var. Hata şu: Bilgisayarı açtıktan bir süre sonra her şey donuyor, ekran açık kalıyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ise AMD sürücüleri çöküyor ve oyunlarda 5 FPS almaya başlıyorum. Ne ile ilgili olabilir?
Merhaba, RX 550 ekran kartım var. Hata şu: Bilgisayarı açtıktan bir süre sonra her şey donuyor, ekran açık kalıyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ise AMD sürücüleri çöküyor ve oyunlarda 5 FPS almaya başlıyorum. Ne ile ilgili olabilir?
Rakun75 Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 633 Çözümler 3 8 Ekim 2024 #2 DDU ile sürücüleri sil tekrar yükle. Artı 0 Eksi
KS KS Hirondemor Decapat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #3 Rakun75 dedi: DDU ile sürücüleri sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkürler deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Rakun75 dedi: DDU ile sürücüleri sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkürler deneyeceğim.