RX 550 sistem düşük FPS

Saldiray00

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaş, yeni aldığım RX 550 ekran kartımı, kasaya taktım kendi sitesinden Driver güncelledim. Ve ilginç bir şekilde, oyun oynamak istediğim zaman, oyunlar da çok kötü FPS verdiğini gördüm. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğim ısı değerleri ve clock değerleri.
Ekran kartını daha zorlamadım ki, şimdi taktım sayılır. Driver güncelledim, akabinde kastığını gördüm. Buraya yazıp bilgi almak istedim, ve ısı değerlerine nereden bakılrı bilmiyorum.
Pubg Mobile'ı kastediyorsanız gayet doğal o kartla.
Hayır pubg mobile falan değil, çok düşük bir mobil oyunda kasma yaşanıyor. Ama ilginç bir şekilde, oyunun bazı yerlerin de hiç kasma yok, grafiği işlemesi gereken yerde kasma var. Oyunlar da fps düşüklüğünün sebebinin işlemci ile alakalı olabilir mi sizce?

Ekran kartını daha zorlamadım ki, şimdi taktım sayılır. Driver güncelledim, akabinde kastığını gördüm. Buraya yazıp bilgi almak istedim, ve ısı değerlerine nereden bakılrı bilmiyorum.
MSI Afterburner, ya da Radeon Software'da CTRL+Shift+O yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı