RX 550 sistem görüntü vermiyor

TRMHMT

Femtopat
Daha fazla  
RAM
PNY XLR8 2x8=16gb ddr4 3200mhz
SSD veya HDD modeli
Samsung 860 Evo 250Gb
Ekran kartı
MSI Radeon 550 2GB ddr5 64 bit low profile
Anakart
MSI A320M-A PRO MAX
İşlemci
AMD Ryzen 7 1800x + AMD Wraith Stealth Soğutucu
Dün ikinci el bir bilgisayar aldım. Bir de Samsung marka 0 monitör. Akşam kurulumunu yaptım çalıştı hiçbir sorun yok. Bu akşam bilgisayarı açıyorum No sinyal hatası alıyorum HDMI kablosunda bağlantı yok diyor. Fakat kablolar falan 0 Toz tarzı bir şey yok. Sökülebilir bütün donanımları söktüm temizledim taktım. Ekran geldi 10sn sonra tekrar No Sinyal. Dün çalışan bilgisayar bugün neden açılmaz acil yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
No Signal hatası için ekran kartını çıkarıp tekrar takmayı, HDMI kablosunu veya portunu değiştirmeyi, monitörü başka bir cihazda test etmeyi, BIOS ayarlarında ekran kartı seçimini kontrol etmeyi ve güç kaynağını gözden geçirmeyi deneyebilirsin.

Hdmi kablosunu anakarta mı takıyorsunuz ekran kartına mı

Ekran kartını söktüm tekrar taktım bir şey değişmedi. HDMI kablosunu anakart üstündeki girişe de taksam aynı sorun devam ediyor.

RAM leri çıkar tak yapabilir misiniz bir de
Sökülebilir bütün donanımları söktüm. Geceden beri uğraşıyorum. TV taktım orada da No Sinyal. Ya anlamadığım 1 gece önce çalışan bilgisayar durduğu yerde neden çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…