Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.606 Makaleler 4 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #31 aglamaduvari dedi: bizzat kendim denedim oyunun sunduğu ennn yüksek ayarlarda msaa filan 8x antis.16x filan iken en düşük 50 fps gördüm rahatlıkla yani Genişletmek için tıkla... Hocam kanıt atacaktınız yattı o iş galiba. aglamaduvari dedi: Pekala yarın ekran görüntülerini atacağım. Yarını bekle. Ondan sonra hee işlemcin iyi miş yazmayın sonuçta GPU işyükü isteyen bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 gün oldu.
aglamaduvari dedi: bizzat kendim denedim oyunun sunduğu ennn yüksek ayarlarda msaa filan 8x antis.16x filan iken en düşük 50 fps gördüm rahatlıkla yani Genişletmek için tıkla... Hocam kanıt atacaktınız yattı o iş galiba. aglamaduvari dedi: Pekala yarın ekran görüntülerini atacağım. Yarını bekle. Ondan sonra hee işlemcin iyi miş yazmayın sonuçta GPU işyükü isteyen bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 gün oldu.