Güzel bir oyun zevki olmaz RX 6500 XT ile oynamaya çalıştım ve 40 FPS her şey Low'da hiç akıcı ve zevkli olmadı.
Muhtemelen pek farkı olmayacktır benimkinden oyunun optimizasyonu berbat.Ryzen 5 2600.
RX 570.
Nasil olur.
Bende öyle düsünüyorum ama zaten 40fps benim için yeterli olur yüksek ayarlarda oynama gibi bi takıntım yok.Muhtemelen pek farkı olmayacktır benimkinden oyunun optimizasyonu berbat.
Dostum ben o şekilde 30 dk dayanabildim. Sonrasında sinirden yeni kart aldım. Seni bilemem ama pek keyif vermiyor.Bende öyle düsünüyorum ama zaten 40fps benim için yeterli olur yüksek ayarlarda oynama gibi bi takıntım yok.
Asla kaldırmaz, ultrada oynamadan tadı çıkmayan bir oyun ayrıca Unbound. Onun yerine NFS Payback, Heat, Hot Pursuit Remastered oyunlarını öneririm.RX 550 ve Ryzen 5 1600 ile NFS Unbound oynanır mı? Grafik fark etmez.
Sistemim:
Ryzen 5 1600.
RX 550.
10 GB RAM.
256 GB SSD.
Ultraya pek takıntım yok zaten ps4 var bende ama direksiyon seti yok tadı çıkmıyor bilgisayar içinde RX 570 ve Ryzen 5 2600 e kadar çıkabiliyorumAsla kaldırmaz, ultrada oynamadan tadı çıkmayan bir oyun ayrıca Unbound. Onun yerine NFS Payback, Heat, Hot Pursuit Remastered oyunlarını öneririm.
Nfs unbound arcade olduğu için maksimum keyfi gamepad ile alırınsınız bence.Ultraya pek takıntım yok zaten ps4 var bende ama direksiyon seti yok tadı çıkmıyor bilgisayar içinde RX 570 ve Ryzen 5 2600 e kadar çıkabiliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.