RX 550 sistem Witcher 3'te kaç FPS verir?

422470

Hectopat
Sistemim
  • Ryzen 3 3200G.
  • RX 550 4 GB.
  • 16 GB RAM.
  • Gigabyte A320mh.
  • 500W PSU.
Witcher 3 almak istiyorum fakat FPS değerleri nasıl olur? Orta veya yüksek ayarlarda oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 gözlemlediğim kadarıyla optimizasyonu iyi bir oyun. Ben 8 gb ram ve uhd graphics ekran kartıyla ortalama 30+ fps ile oynayabildim. Ama tabii ki 720p çözünürlükte ve en düşük ayarlarda.

Maalesef RX550 gibi bir kartla oyunu yüksek grafiklerde 60FPS oynayamassınız. Düşük grafiklerde 40-50 arası bir FPS değeri alacağınızı düşünüyorum. Belki daha düşük.

Herkes RX 550'ye atıp tutmuş sitedeki insanların görüşüne bakılırsa piyasada adam akıllı bir kart bulunmaz o kötü bu kötü.Ben 2 ay önce aldım RX 550'yi konu açmıştım "Oyun performansı nasıldır?" hakkında herkes atıp tutmuş "çöp,leş" yazanlar vardı. Gayet güzel FPS değerleri alıyorum günümüzün birçok oyununu yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.

Herkes RX 550'ye atıp tutmuş sitedeki insanların görüşüne bakılırsa piyasada adam akıllı bir kart bulunmaz o kötü bu kötü. Ben 2 ay önce aldım RX 550'yi konu açmıştım "oyun performansı nasıldır?" hakkında herkes atıp tutmuş "çöp, leş" yazanlar vardı. Gayet güzel FPS değerleri alıyorum günümüzün birçok oyununu yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.

Günümüz oyunları derken?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı