RX 550 sistemde KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE

İşletim sistemi
Windows 10

batuhanyvzz

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB Corsair XMS / 4 GB HyperX
SSD veya HDD modeli
James Donkey 240 GB SSD
Ekran kartı
Radeon RX 550 2 GB
Merhaba, bugün sizlere çok uzun zamandır devam eden sorunumdan söz etmek istiyorum.

Bilgisayarım resmen canı istediği zaman çalışıyor, örneğin bundan 15 dakika önce bastığımda açılmış olmasına rağmen şu an açıldığımda ekrana görüntü gitmiyor ve monitör ışığı yanıp sönüyor.

Bilgisayarda " KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE " hatası alıyorum fakat şu anda minidump klasörüne erişemedigim için dosyayı paylaşamıyorum. Bilgisayarı açtığım gibi bunu yapacağım.

Yardımınıza ihtiyacım var, bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün sizlere çok uzun zamandır devam eden sorunumdan söz etmek istiyorum.

Bilgisayarım resmen canı istediği zaman çalışıyor, örneğin bundan 15 dakika önce bastığımda açılmış olmasına rağmen şu an açıldığımda ekrana görüntü gitmiyor ve monitör ışığı yanıp sönüyor.

Bilgisayarda " KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE " hatası alıyorum fakat şu anda minidump klasörüne erişemedigim için dosyayı paylaşamıyorum. Bilgisayarı açtığım gibi bunu yapacağım.

Yardımınıza ihtiyacım var, bekliyorum.
RAM'lerden birini çıkarıp deneyin aynı hatayla karşılaşıyorsanız RAM'i çıkarıp diğer RAM'ı deneyin

Ayni sorun bende de var bu yilla 3 yil oluyor format falan fayta vermiyor SSD deyişdirdim hala devam ediyor RAM siparişi vereceğim inşallah. Ondan kaynaklidir.

RAM'lerden birini çıkarıp deneyin aynı hatayla karşılaşıyorsanız RAM'i çıkarıp diğer RAM'ı deneyin
Merhaba tekrar, dediğinizi denedim fakat bir çözüm alamadım.

Ayni sorun bende de var bu yilla 3 yil oluyor format falan fayta vermiyor SSD deyişdirdim hala devam ediyor RAM siparişi vereceğim inşallah. Ondan kaynaklidir.

Umarım bir an önce çözebiliriz.

Monitöre sinyal gelmiyor dediniz

Hiç AMD yazilimdan sistem baglandi arizasi algiladi ve istenen cözünürlük ve yenilemeyi ayarlayamiyor hatasi hiç aldiniz mi?

Bende bugün RAM'leri deyişdim

klif.sys mavi verdi ama oda sistem değil de programdan kaynakliymiş​

RAM deyişimi 1,400 TL
SSD deyişimne 1700 TL

Kurdulamasam mecburen anakartida deyişcem resmen 0 sistem topladik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı