Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 894 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #11 Ashley888 dedi: Witcher 3 oynatır RDR 2 oynatır ama 720p Low da TWD serisini oynayabilirsin Detroit ve Two Souls oyna hikayeleri güzeldir. Genişletmek için tıkla... Witcher ilgimi çok çekmiyor ya, RDR 2 bakarım. Detroid kesin oynayacağım. EagleEnes dedi: O kodların kullanma süresi 26.05.2022'de doluyor o tarihten sonra kullanılmaz sakın 2 tane alma XBOX GAMEPASS ULTIMATE + EA PLAY 2 AYLIK DİJİTAL KOD TÜM PAKETLER DAHİL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Çok ucuzmuş alabilirim şu an ama nasıl kullanacağım nereye gireceğim bu kodu?
Ashley888 dedi: Witcher 3 oynatır RDR 2 oynatır ama 720p Low da TWD serisini oynayabilirsin Detroit ve Two Souls oyna hikayeleri güzeldir. Genişletmek için tıkla... Witcher ilgimi çok çekmiyor ya, RDR 2 bakarım. Detroid kesin oynayacağım. EagleEnes dedi: O kodların kullanma süresi 26.05.2022'de doluyor o tarihten sonra kullanılmaz sakın 2 tane alma XBOX GAMEPASS ULTIMATE + EA PLAY 2 AYLIK DİJİTAL KOD TÜM PAKETLER DAHİL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Çok ucuzmuş alabilirim şu an ama nasıl kullanacağım nereye gireceğim bu kodu?
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #12 Barney28 dedi: Witcher ilgimi çok çekmiyor ya, RDR 2 bakarım. Detroid kesin oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Bende oynamayı düşünüyorum bayağı öneriyorlar hikayesini RDR 2 ise kesinlikle oynayın hocam.
Barney28 dedi: Witcher ilgimi çok çekmiyor ya, RDR 2 bakarım. Detroid kesin oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Bende oynamayı düşünüyorum bayağı öneriyorlar hikayesini RDR 2 ise kesinlikle oynayın hocam.
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 894 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #13 Ashley888 dedi: Bende oynamayı düşünüyorum bayağı öneriyorlar hikayesini RDR 2 ise kesinlikle oynayın hocam. Genişletmek için tıkla... Bu sistem oynatır mı RDR 2 ya yüksek sistem istiyor çünkü.
Ashley888 dedi: Bende oynamayı düşünüyorum bayağı öneriyorlar hikayesini RDR 2 ise kesinlikle oynayın hocam. Genişletmek için tıkla... Bu sistem oynatır mı RDR 2 ya yüksek sistem istiyor çünkü.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.370 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #14 Barney28 dedi: Witcher ilgimi çok çekmiyor ya, RDR 2 bakarım. Detroid kesin oynayacağım. Çok ucuzmuş alabilirim şu an ama nasıl kullanacağım nereye gireceğim bu kodu? Genişletmek için tıkla... redeem.microsoft.com buraya
Barney28 dedi: Witcher ilgimi çok çekmiyor ya, RDR 2 bakarım. Detroid kesin oynayacağım. Çok ucuzmuş alabilirim şu an ama nasıl kullanacağım nereye gireceğim bu kodu? Genişletmek için tıkla... redeem.microsoft.com buraya
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #15 EagleEnes dedi: O kodların kullanma süresi 26.05.2022de doluyor o tarihten sonra kullanılmaz sakın 2 tane alma XBOX GAMEPASS ULTIMATE + EA PLAY 2 AYLIK DİJİTAL KOD TÜM PAKETLER DAHİL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Bunlar gerçekten güvenilir mi? Barney28 dedi: Bu sistem oynatır mı RDR 2 ya yüksek sistem istiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben RX 550 ile RDR 2'yi 900p Low da oynamıştım 40-45 FPS.
EagleEnes dedi: O kodların kullanma süresi 26.05.2022de doluyor o tarihten sonra kullanılmaz sakın 2 tane alma XBOX GAMEPASS ULTIMATE + EA PLAY 2 AYLIK DİJİTAL KOD TÜM PAKETLER DAHİL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Genişletmek için tıkla... Bunlar gerçekten güvenilir mi? Barney28 dedi: Bu sistem oynatır mı RDR 2 ya yüksek sistem istiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben RX 550 ile RDR 2'yi 900p Low da oynamıştım 40-45 FPS.
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 894 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #16 EagleEnes dedi: redeem.microsoft.com buraya. Genişletmek için tıkla... Şu an okulda dersteyim eve gidince alırım belki. Kodu girdikten sonra ne olacak tüm oyunları oynayabilecek miyim? Ashley888 dedi: Ben RX 550 ile RDR 2'yi 900p Low da oynamıştım 40-45 FPS. Genişletmek için tıkla... Ama işlemci farki vardır belki benim işlemcim çok iyi değil çünkü.
EagleEnes dedi: redeem.microsoft.com buraya. Genişletmek için tıkla... Şu an okulda dersteyim eve gidince alırım belki. Kodu girdikten sonra ne olacak tüm oyunları oynayabilecek miyim? Ashley888 dedi: Ben RX 550 ile RDR 2'yi 900p Low da oynamıştım 40-45 FPS. Genişletmek için tıkla... Ama işlemci farki vardır belki benim işlemcim çok iyi değil çünkü.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.370 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #17 Ashley888 dedi: Bunlar gerçekten güvenilir mi? Ben RX 550 ile RDR 2'yi 900p Low da oynamıştım 40-45 FPS. Genişletmek için tıkla... Bu kodları 1/2 ay önceye kadar steelseries uygulamasından topladılar kod gelir büyük ihtimalle en azından arada GittiGidiyor var ama 2 adet almayın 2 kişi iseniz 2 kod alabilirsiniz
Ashley888 dedi: Bunlar gerçekten güvenilir mi? Ben RX 550 ile RDR 2'yi 900p Low da oynamıştım 40-45 FPS. Genişletmek için tıkla... Bu kodları 1/2 ay önceye kadar steelseries uygulamasından topladılar kod gelir büyük ihtimalle en azından arada GittiGidiyor var ama 2 adet almayın 2 kişi iseniz 2 kod alabilirsiniz
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #18 Barney28 dedi: Ama işlemci farki vardır belki benim işlemcim çok iyi değil çünkü. Genişletmek için tıkla... Tam bilemiyorum ekran kartı açar ama işlemci sıkıntı çıkarabilir bir konu açıp bilen birine sorarsanız daha iyi olur yanlış bilgi vermek istemem.
Barney28 dedi: Ama işlemci farki vardır belki benim işlemcim çok iyi değil çünkü. Genişletmek için tıkla... Tam bilemiyorum ekran kartı açar ama işlemci sıkıntı çıkarabilir bir konu açıp bilen birine sorarsanız daha iyi olur yanlış bilgi vermek istemem.