Markayı kimse ilk duymadı. Biliniyor. Ancak bu ürün kötü bir iç yapıya sahip. Her markanın kötü ürünleri oluyor. Bu da onlardan birisi.
Rehber - Sharkoon SHP650 V2 Hakkında Bilgiler ve Neden Alınmamalı?
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde Sharkoon V2`yi gömeceğim. Hadi başlayalım! Türkiye Fiyatı ve aynı Fiyata Daha İyiler Türkiye`de 399 Liraya bulunabiliyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Aynı fiyata daha iyi olarak bu var...forum.donanimarsivi.com
Grup Düzenlemeli PSU'lar neden tercih edilmemelidir?
12V'un önemi gün geçtikçe artıyor. 5V'un önemli olduğu günlerden 12V'un her şey olduğu günlere geldik. Grup düzenlemesi de bu zamanlardan geliyor. Hala daha bazı PSU'larda kullanılıyor. Cooler Master MasterWatt Lite; Corsair vs2017; FSP Hexa+,Raider, bazı Aurumlar; Seasonic S12ii, M12ii...www.technopat.net
Markayı teknoloji takibi yapanlar biliyor. Ancak bu ürün kötü bir iç yapıya sahip. Her markanın kötü ürünleri oluyor. Bu da onlardan birisi.Markayı ilk kez duymuş olabilirsiniz alman bir marka fabrika üretimi olmadığını biliyorum yani güvenilir bence.![]()
O açıdan size "marka" temelli ürün önerilmemesi gerektiğinden söz ediyorum. Kalite için marka etmeni bir kıstas olamaz.Herkesin ilk duyduğuna dair bir şey demedim sadece bir öneri yaptım iyi kötü daha iyileri var mıdır, evet vardır bildiğim yerden önerdim sadece.
W değerine değil. Ürüne bakılır. Tüm sistemden elektrik geçirecek bir parça için ucuza kaçılmaz.500W alsam yeter mi bana?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.