RX 550 sistemi satıp PS3 & PS4 alınır mı?

lebender_toter1

Hectopat
Arkadaşlar öncellikle iyi günler iyi sosyaller. Ben öğrenciyim, oyun oynama zamanım az ve oyun zamanında oynayacak oyun yok. Nedeni ise oyun alacak bütçenin olmaması. Çünkü burs alsam bile oyuna gitmiyor. Bu halde tek seçenek ebeveynlerden istemek oluyor. Ama benimkiler o işlere çok soğuk bakıyorlar, gereksiz buluyorlar. Bende babama bahane uydurup film izleriz pes atarız diye PS4 veya PS3 aldırabilirim elimdeki bilgisayarı satıp sizce iyi mi yapmış olurum?

R3 1200.
8 GB.
RX 550 2 GB.
450W 80+
A320.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih etmezdim böyle bir şey yapmayı.

Ben niye konuşmak Usta Yoda gibi?

Arkadaşlar öncellikle iyi günler iyi sosyaller. Ben öğrenciyim, oyun oynama zamanım az ve oyun zamanında oynayacak oyun yok. Nedeni ise oyun alacak bütçenin olmaması. Çünkü burs alsam bile oyuna gitmiyor. Bu halde tek seçenek ebeveynlerden istemek oluyor. Ama benimkiler o işlere çok soğuk bakıyorlar, gereksiz buluyorlar. Bende babama bahane uydurup film izleriz pes atarız diye PS4 veya PS3 aldırabilirim elimdeki bilgisayarı satıp sizce iyi mi yapmış olurum?

R3 1200.
8 GB.
RX 550 2 GB.
450W 80+
A320.

Bence iyi değil.

R3 1200.
8 GB.
RX 550 2 GB.
450W 80+
A320.
Hocam bu tamamen sana bağlı bir durum. Bizim iyi veya kötü dememiz bir şeyi değiştirmez. Şartlar neye el veriyorsa onu yapın ama ben satmamanızı tercih ederdim.

Hocam, öğrenciyim diyorsunuz. Öğrencinin bence konsoldan daha çok PC'ye ihtiyacı olur. Elinizde başka PC yoksa bu işe girmeyin derim.

PC'de GamePass veya indirim ile alacağınız oyunlar çok daha ekonomik bir yöntem olur. Tavsiye etmesem de korsan seçeneği de var. Gamepad isterseniz de indirim kovalayıp kendinize bir F/P gamepad alın bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı