RX 550 Valorant oynatır mı?

Sistem DDR3 8 GB RAM.
400W güç kaynağı.
GTS250 256bit 1GB.
AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor 3.00 GHz.
GDDR5 2 GB RX 550'yi besler mi? Valorant oynatır mı? Yani RX550 2 GB almayı düşünüyorum.
Ekran kartı gayet rahat oynatır. Ben RDR2 oynadım o kart ile 40 FPS de. Valorant en yüksek ayarlarda çok rahat oynuyorum.

GT 550M 1GB ile gayet keyif alarak oynadım :D

Arkadaşlar lütfen "işlemci" detayını unutmayın. Arkadaşı gaza getiriyorsunuz ancak Valorant tarzı online oyunlarda işlemci çok ama çok önemli. O işlemci ile arkadaş ne alırsa alsın maksimum 70-80 FPS görecek ve hiçbir zaman o FPS değerlerinde sabit kalamayacak. Hep 40-50 bandına düşüp çıkacak, akıcı bir oyun oynayamayacak. Kötü işlemcileri olan arkadaşlar dediklerimi çok rahat anlayacaklardır. RX 460 ile online oyunları rahat oynayamamaktan bahsediyorum ben. CS GO bile 120-130 FPS veriyor düşünün bu kartla. Her şey işlemcide.

Oynarsın ama Valorant'dan grafikleri yükseltmen daha iyi olur işlemciden yükü ekran kartına bindirirsin bu tarz oyunlarda işlemci daha önemli sana önerim eğer 550 alacaksan işlemcini de değiştirmen olacaktır 550 hemen hemen her oyunu rahat oynatır AMD Ryzen 3 af ürünlerine bir bak.

Oynarsın ama Valorant'dan grafikleri yükseltmen daha iyi olur işlemciden yükü ekran kartına bindirirsin bu tarz oyunlarda işlemci daha önemli sana önerim eğer 550 alacaksan işlemcini de değiştirmen olacaktır 550 hemen hemen her oyunu rahat oynatır AMD Ryzen 3 af ürünlerine bir bak.

Hocam benim çalıştığım yer bana aylık 400 veriyor benim durumum yetmiyor ki.

Arkadaşlar lütfen "işlemci" detayını unutmayın. Arkadaşı gaza getiriyorsunuz ancak Valorant tarzı online oyunlarda işlemci çok ama çok önemli. O işlemci ile arkadaş ne alırsa alsın maksimum 70-80 FPS görecek ve hiçbir zaman o FPS değerlerinde sabit kalamayacak. Hep 40-50 bandına düşüp çıkacak, akıcı bir oyun oynayamayacak. Kötü işlemcileri olan arkadaşlar dediklerimi çok rahat anlayacaklardır. RX 460 ile online oyunları rahat oynayamamaktan bahsediyorum ben. CS GO bile 120-130 FPS veriyor düşünün bu kartla. Her şey işlemcid

Technopat Haberler

Geri
Yukarı