RX 550 ve 250W PSU uyumu

Ekran kartını maksimum 50W harcar zaten. Saçma sapan C4 şakalarına gerek yok. Arkadaşa yardımcı olalım.

İşlemciniz nedir?

Benim biliğim kadarı ile -250W PSU'ları genelde tx, Everest, Power Boost, Turbox gibi firmalar üretiyor. Kaliteli bir firma cidden 250W üretiyorsada pek bilinmiyordur diye düşünüyorum.



Ek olarak konuyu açan arkadaş, 125₺ gibi bir fiyata satabilirsin, Ben 500W PowerBoost PSU mu 250₺ ye satacağım sokağa çıkma yasağı bitince.
 
GT 1030 performansı nasıl olur 2x2 4 GB RAM AMD phentom II X4 920 profösor işlemcim var CS:GO vs oyunlarda.


125W TDP mi? 1.5v voltaj mı? E yok artık. O PSU nasıl dayanıyor acaba. Undervolt yapın işlemciye ve en az 1.25V'a çekin voltajı. Tabii eğer böyle ise. CPU-Z'den kaç voltaj verdiğinize bakın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı