RX 550 ve 8 GB RAM'li sisteme yeni RAM almak mı yeni ekran kartı almak mı?

Normalde 100FPS'e kısıtlayarak kullanıyorum. Değerleri görmeniz açısından kısıtlamayı kapatmıştım. Monitörüm 75Hz fakat ara kablonun kalitesizliği nedeniyle 60Hz de kalıyor. Bir de işlemcinin ısındığını hiç görmedim hocam.

Tamam hocam teşekkür ederim. OC işlemini biraz araştıracağım.

Çok fazla konuşmuşum biliyorum ama hocam ram gelene kadar idare etmek için Windows'tan arkaplan uygulamalarının hepsini kapatıp Razer Cortex indirerek biraz önüne geçebilirsiniz. (Razer Cortex oyuna girerken sistemi optimize eder ve optimize ettiği bileşenler CPU ve RAM dir. RAM i rahatlatmak için boş ve oyun içinde gereksiz çalışan uygulamaları devre dışı bırakarak raminizde yer açar)

Konu sahibi arkadaşımız çift kanal yaptığı zaman işlemci kullanımında da gözle görülür bir rahatlama ve düşüş hissedecektir. O yüzden eğer bütçe zorlanacaksa ve eldeki parçalar yetiyorsa değiştirmesine gerek olduğunu düşünmüyorum ben. Tamamen bütçe ve ne beklendiğiyle alakalı bir durum.

Estağfurullah hocam konuşmanız benim açımdan çok güzel teşekkür ederim. Razer Cortex'i indiriyorum şu an.

Şimdi farkettim gereksiz yazım çok fazla onları silmem gerek yanlış bilgilendirme için ben sadece kendi yaşadığım durum karşısında arkadaşa bir öneride bulundum sağol bunu bildirdiğin için.
Estağfurullah hocam konuşmanız benim açımdan çok güzel teşekkür ederim. Razer Cortex'i indiriyorum şu an.
%100 bir etki sağlayacağını düşünmüyorum ama birazda kurtarır. Keyfinize bakın

Hocam GTA da FPS değerlerim bu şekilde.

İşlemci alırsan hem sistemin çok rahatlar. Hem Valorant gibi oyunları çok rahat oynarsın. RAM ile sadece günü kurtarabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…