RX 550 vs GT 1030

RX550 tabii ki. Vulkan destekli oyunlarda GT1030'a fark atacaktır.
Ama ikinci el RX560 veya RX460 almanız daha iyi olacaktır. Geçenlerde 400TL'ye Asus Strix RX460 satıldığını gördüm.

Dedikleri gibi indirimleri bekle RX570 ve ya muadili bir kart almaya çalış.
2600 ve Onboard;
Eki Görüntüle 445431
harici bir onboard takmışım evet malesef sistemi toplarken karta gücüm yetmemişti yaklasık 2 aydır böyle kullanıyorum. rx 570 muadili 1000 tl yada 900 tl benim için imkansız gelecek 2 aya kadar. teşekkür ederim.
RX550 tabii ki. Vulkan destekli oyunlarda GT1030'a fark atacaktır.
vulkan destekli oyunlar hangileri mesela bilginiz varmı ?

Mesela bu Pulse ITX RX570 modeli şu an en ucuz 788TL ama Black Friday ile başka yerlerde daha ucuz olacaktır.

daha önce hiç black friday takip etmedim tam olarak ne kadar düşüyor ne oluyor bilmiyorum. bu ürün 500 600 civarı bir fiyatamı düşecek sizce ?

Tam bir liste bilmiyorum ancak yeni çıkan oyunlarda genellikle Vulkan desteği mevcut oluyor.

2.El niye düşünmüyorsun 400TL RX460 var hepsinden daha iyi. Zaten seni yeni bilgisayar alana kadar da götürür açmadığı oyun yok. Core 2 Quad işlemci 8GB RAM ile her şeyi akıcı oynatıyor yan kasada.

2.El niye düşünmüyorsun 400TL RX460 var hepsinden daha iyi. Zaten seni yeni bilgisayar alana kadar da götürür açmadığı oyun yok. Core 2 Quad işlemci 8GB RAM ile her şeyi akıcı oynatıyor yan kasada.
400 tlye nerede var tam olarak ben bulamadımda kaynak paylaşırsanız sevinirim. sistemim iyi değiştirmeyi düşünmüyorum 2 3 yıl ama ekran kartını idare etsin diye alıyorum elbetteki üstünü alana kadar.

Sıfır RX 460/560 bulabilirsen yazdığın oyunların hepsini orta - yüksek ayarlarda oynatır. Yalnız OEM model tavsiye etmem, ısınma sorunu yaratabilir. Uzun süre tek fanlı MSI RX 460 kullandım o kartın bile yaz aylarında 73 74 dereceyi gördüğü oluyordu.

Sahibinden, LetGo veya Gittigidiyor sitelerinden oturduğunuz ili filtreleyin 400-450TL ye bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…