RX 550 yanlış VBIOS atma

UmutKaya

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar; BIOSTAR RX550 4 GB ekran kartı aldım. Benden önce kullanan arkadaş mining denediği için karta mod yüklemiş o yüzden kart kod: 43 hatası veriyordu. Bende kartın orijinal ROM dosyasını bulup yüklemek istedim fakat sanırım yanlış bir ROM kurdum. Karttan görüntü gelmiyor, biraz araştırdım onboard ile bağlantı yapıp orijinal ROM kurulumu yapılabiliyormuş. ATIflash komut desteği ile yanlış ROM atmıştım, şimdi orijinali atmak istediğimde kartı görmüyor. Sanırım onboard giriş yaptığım için. Farklı bir ayar mı yapmam gerekiyor veya bildiğiniz başka bir çözüm var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım yardımcı olur.

Öncelikle çok teşekkur ederim. Akşam deneme yapıp sonucu bildireceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım yardımcı olur.

Denedim fakat sanırım anakartda IGD özelliğini olmadığı için harici ekran kartını görmüyor son çare olarak bilgisayarcı ya göstereceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı