RX 5500 ASUS Dual vs Sapphire Pulse

Silvain

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
Ne yazık ki tükenen stoklar ve bulunan 8 GB modelinin fiyatlarının 3.000TL'yi geçmesi sonucu üzülerek 4 GB VRAM'e sahip model alacağım. Yalnız 4 GB modeller arasında farklı 2 marka var. Bu modeller arasındaki fark birisinin OC desteği olması ve diğerinin olmaması mı? Ayrıca aradaki fiyat farkına değecek bir farklılık var mı? Aldığım ürünleri hiçbir zaman overclock yapmadan kullandım ve bu yönde devam ediyorum. Bilgiye sahip arkadaşlar bu konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.

1.ürün: ASUS Dual RX 5500 XT GAMING EVO OC 4GB
2.ürün: Sapphire RX 5500 XT PULSE 4GB

Hocam ikisi de iyi markalar seni üzmez. Yalnız bir önerim olacak Gaming gecesinde geçen hafta 2 markanın RX 5500XT 4GB modeli indirimle 1500TL'ye düşmüştü. Yarın bir bakarsan belki indirime girer, onu önerebilirim. Arasında senin de incelediğin ASUS Dual vardı.

İlla birini alacağım diyorsan Sapphire derim.

Yanlış hatırlamıyorsam Sapphire Pulse modeli çok sessiz idi.
Bu videoda OC olan versiyonu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ikisi de iyi markalar seni üzmez. Yalnız bir önerim olacak Gaming gecesinde geçen hafta 2 markanın RX 5500XT 4GB modeli indirimle 1500TL'ye düşmüştü. Yarın bir bakarsan belki indirime girer, onu önerebilirim. Arasında senin de incelediğin ASUS Dual vardı.

İlla birini alacağım diyorsan Sapphire derim.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Geçen hafta Cuma günü yapılan indirimi gördüm ve 8GB model alma (İleriye dönük olabilirdi) düşüncesinden dolayı kararsız kalıp kaçırdım, zaten stokları çok hızlı tükenmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı