RX 5500 XT 4 GB alınır mı?

PPrens

Kilopat
Makaleler
1
RX 570 4 GB ekran kartı, Ryzen 5 3600 işlemci ve anakart olarak MSI MPG B550 Gaming Edge kullanıyorum.
RX 5500 XT 4 GB olan modeli 11 ay garantili 4400 TL'ye buldum. Geçeyim mi yoksa farklı önerebileceğiniz alternatifler var mıdır?

Pxı sorunu var diye biliyorum donanım arşivinin inceleme videosunu izleyebilirsin.

Hocam o fiyata sakın alma derim ben o civarda sıfır ekran kartı bulursun daha yüksek performans alırsın.

Sıfır 6500XT alırsın o paraya ama bence biraz daha koy 2. el 1660 falan kovala 4 GB VRAM çok yetersiz bu zamanda.

Şu ikisi arasında kaldım verdiğiniz bilgiler ışığında. Zaten zorladım bütçeyi, 500 daha verip Tİ almak daha mı mantıklı? Yoksa Rx 6500 XT F/P olarak daha mı iyi?

Hiç zorlamayıp bunu da alabilirsin hocam kartlar arasında FPS değerlerini karşılaştır işini görürse indirimdeyken bu kartı al.
Ama arkadaşların dediği gibi ileriye dönük istiyorsan 4 GB yerine 6-8 GB arası model bulmanı tavsiye ederim acelen yoksa indirim kovala.

Ti almanız en mantıklısı aman deyim 6500 XT almayın 4 GB VRAM çok yetersiz oyunlarda VRAM yetmemesinden dolayı FPS düşüşüyle boğuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…