RX 5500 XT 4 GB FPS düşüşü

kenenoviçç

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, aralıkta yeni bir sistem topladım. RX 5500 XT 4 GB, Ryzen 3 3100, 8 GB 3000Hz RAM, 500GB harddisk( ama eski 6yıllık), 600W Aerocool PSU var. Bazı oyunlardo drop yiyorum. Örneğin Fortnite oynarken bayağı bir drop yiyorum ve aynı sisteme benzer adamlar benden daha fazla FPS alıyor. Monitörüm 60Hz bir diğer sorum ise Fall Guys oynarken FPS'yi sabitliyor 55FPS alıyorum. Cidden az bir FPS. Fall Guys'ta sıkıntı yok ama cidden Fortnite için üzülüyorum. Acaba SSD alsam sorun çözülür mü? Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
harddisk kullanımı %100 oluyor arada ve donuyor . ama test yaptığımda sağlıklı çıkmıştı.
HDD sağlık durumu nedir? HD Sentinel indirip görsel paylaşın. Ayrıca CrystalDiskMark ile hız testi yapın. Suçu hemen HDD'ye atmayalım.
arada disk kullanımı %100 oluyor. geçen yaptırdığım sağlık testinde sağlıklı çıkmıştı. ssd almayı düşünüyorumda 240gb en iyi ssd hangisi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı