RX 5500 XT 4 GB ile mining yapılır mı?

Cevaplar için teşekkürler benim tam olarak öğrenmek istediğim 4gb ile eth mining yapılabilir mi? Anladığım kadarıyla eth yapılmıyormuş.
 
Cevaplar için teşekkürler benim tam olarak öğrenmek istediğim 4 GB ile ETH mining yapılabilir mi? Anladığım kadarıyla ETH yapılmıyormuş.

Bu bilgisiz arkadaşlar adına utandım açıkçası. 2021 sonu için konuşacağım, şu anda 4 GB kartlar ile yapılabilecek en kârlı mining Ravencoin ardından Ethereum Classicdir. Ravencoin'de aylık 24 dolar kazanırsın, Ravencoin 2022 Ocak ayında yarılama nedeniyle kazımı kârsız hale gelebilir, bu durumda ETC hala bir seçenek olarak duruyor. Ve bu sitedeki çoğu arkadaşın düşündüğün aksine tek kartla mining en kârlı şeydir. Faturalarını öder, yatırımsız kazanç sağlar, risk yoktur çünkü halihazırda elinde bulunan kartı değerlendirirsiniz. Kısacası böyle bir pasif geliri geri çevirmenin hiçbir mantığı yok. Tek çekincem kawpow algoritmasında kazacağı için kartın bir AAA oyun çalıştırıyormuşçasına ısınacağı gerçeği. Kartınız bakımsız veya fan bloğu problemli ise, işte o zaman gerçekten yapmamak gerekir. Anlatacaklarım bu kadar, iyi forumlar dilerim.
 

Geri
Yukarı