RX 5500 XT 4 GB R5 2600 sistemde drop var

tylrdurden34

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Sistemim yukarıdaki gibi. Normalde oynuyorum 200-250 FPS arası ama dün drop başladı. 140'lara falan düşüyor yırtılıyor. Bir kere daha olduydu. Kendi geçmişti hiçbir ayarla oynamadım. Acaba gene kendi geçer mi? AMD'nin güncellemesi var 24 12 1 ama onu yapmak istemiyorum. Yaptım oyunlarım çöktü. Windows 10 var sistemde. 16 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakımlar ne durumda? En son ne zaman bakım yapıldı? Sıcaklıktan dolayı işlemci kısıyor olabilir.
islemci ve ekran ksrtim 55 60 derecede.

DDU ile derin temizlik yaptıktan sonra en güneli deneyin sorun olursa eskiye tekrar dönersiniz.
20241231_124404.jpg hocam sorun devam ediyo biraz beklicem belki duzelir duzelmezse eski surumu denicem. Birde sey sorucam islemciyi az kullaniyo yuk ekrsn kartinda neden boyle

Son düzenleme:
Anladim hocam ben eski surumu yukluyorum oyunuda silip yükleyeceğim ve gecmesini bekleyeceğim ayarlarla oynamaya gerek yok.

Sorun yoksa sürüm düşürmeyin. Ayrıca Valorant oynadığınzı görüyorum, bu oyun hafif ve işlemci gücü istediğinden anormal bir şey görünmüyor fotoğrafta. Önceki değerleriniz nasıldı?

Hocam degerler ayni sadece drop var sanirim sorun oyunda.

Windows'u hafifletirsek sorun belki çözülebilir.

PowerShell'i yönetici olarak çalıştırdıktan sonra,

PowerShell komut penceresi açıldıktan sonra size aşağıda verdiğim kodu pencereye yapıştırıp ilerleyin. (Enter'a basın, evet.)

Kod:
iwr -useb https://christitus.com/win | iex

Çok minik bir beklemeden sonra karşınıza aşağıdaki ekran gelecek.

CCD.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı