Selam. Sistemim yukarıdaki gibi. Normalde oynuyorum 200-250 FPS arası ama dün drop başladı. 140'lara falan düşüyor yırtılıyor. Bir kere daha olduydu. Kendi geçmişti hiçbir ayarla oynamadım. Acaba gene kendi geçer mi? AMD'nin güncellemesi var 24 12 1 ama onu yapmak istemiyorum. Yaptım oyunlarım çöktü. Windows 10 var sistemde. 16 RAM.
Kontrol etmeyi ben bilmiyorum da hocam PSU kaynaklı olabilir bu sorun.
PSU sisteme yetecek watt değerine sahip mi?
Hocam sistemi yüke sokun benchmark testine o zaman sorun nerede belki anlayabiliriz.
20241231_124404.jpg hocam sorun devam ediyo biraz beklicem belki duzelir duzelmezse eski surumu denicem. Birde sey sorucam islemciyi az kullaniyo yuk ekrsn kartinda neden boyle
20241231_124404.jpg hocam sorun devam ediyo biraz beklicem belki duzelir duzelmezse eski surumu denicem. Birde sey sorucam islemciyi az kullaniyo yuk ekrsn kartinda neden boyle
Sorun yoksa sürüm düşürmeyin. Ayrıca Valorant oynadığınzı görüyorum, bu oyun hafif ve işlemci gücü istediğinden anormal bir şey görünmüyor fotoğrafta. Önceki değerleriniz nasıldı?
Sorun yoksa sürüm düşürmeyin. Ayrıca Valorant oynadığınzı görüyorum, bu oyun hafif ve işlemci gücü istediğinden anormal bir şey görünmüyor fotoğrafta. Önceki değerleriniz nasıldı?