RX 5500 XT 8 GB FPS düşüşü

5500 XT 8 GB ve 3300X kullanıyorum aynı senin videon gibi bir test yaptım. FPS değerleri 170-220 arası değişti. 100-150 bana düşük geldi işlemcinin turbo özelliği kapalı mı?

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Düşük değil o sistemin ederi o.
Baya komiksiniz hocam bu sistem en az 200 almalı.
Bilginiz olmadan yorum yapmayın, cahilliğinizi belli etmek zorunda değilsiniz.
5500 XT 8 GB ve 3300X kullanıyorum aynı senin videon gibi bir test yaptım. FPS değerleri 170-220 arası değişti. 100-150 bana düşük geldi işlemcinin Turbo özelliği kapalı mı?

Eki Görüntüle 1096046
Eki Görüntüle 1096047

Turbo özelliği nereden açılıyor bilmiyorum.
Ve yanlışlıkla açmış olma ihtimalim yok.

BIOS'dan CPB açacaksanız. O sistem güçlü bir sistem. Bu kadar düşük FPS elbette vermemesi gerekir. Yukarıdaki arkadaş herhalde R9 5900X kullanıyor da böyle konuşuyor.

Faydası olur mu?
Tabii ki, açmanızı şiddetle tavsiye ederim. İşlemcinin nimetlerinden yararlanmanız sizin hakkınız. Sonuçta para verdiniz değil mi? :)

Baya komiksiniz hocam bu sistem en az 200 almalı.
Bilginiz olmadan yorum yapmayın, cahilliğinizi belli etmek zorunda değilsiniz.

Ve yanlışlıkla açmış olma ihtimalim yok.
Güzel kardeşim, tatlı kardeşim. Beğenmediğin yorum geldiğinde neden hemen hakaret etme pozisyonuna geçiyorsun ? CBT kapatmışsın beni cahillikle suçluyorsun. Elimde Senin sisteminden biraz daha yüksek donanıma sahip sistem var. 190-320 fps arası dalganıyor ki benim ramlerim ve işlemcim overclocklu. Senin işlemcinin CBT kapalı ve tek çekirdek de çok daha düşük frekansta, ram frekansların benimkinin çok altında ve 2 model düşük ekran kartınla o fps'ler normal. Neden saldırganlaşıyorsun beğenmediğin yorum geldiğinde ? Aldığın FPS değerleri sistemine göre normal. Olmayan sorunun çözümünü arıyorsun. Yükseltmek istiyorsan işlemcini overclockla. Ramlerini overclockla. 20-30 FPS ortalaması daha yükselir en fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı