RX 5500 XT 8 GB ve i3-10100F kaç sene götürür?

Ultra istiyorsan AAA için maksimum 2021 oyunlarını oynayabilirsin. Şu an RDR2, Cyberpunk 2077 gibi oyunları mesela ultrada akıcı oynayamayabilirsin. En az 5 sene ayar fark etmeksizin kullanabilirsin.

1 2 yıl AAA oyunlardan yüksek ayarlar falan yaparsın daha sonraki yıllarda kısmaya başlarsınız ayarları. Ama genellikle Online falan oynuyorsanız bir 5 sene falan rahat götürür.

Ultra istiyorsan AAA için maksimum 2021 oyunlarını oynayabilirsin. Şu an RDR2, Cyberpunk 2077 gibi oyunları mesela ultrada akıcı oynayamayabilirsin. En az 5 sene ayar fark etmeksizin kullanabilirsin.

RDR2'de Hardware Unboxed kanalının ayarları, Cyberpunk 2077'de de kendi ayarlarımla yüksek grafik kalitesinde 60 FPS ortalamasını alıyorum. İki oyun da optimizasyon olarak anormal. Yine de yeni konsollarla beraber bu seviyede kartları gömecek AAA oyunlar görebiliriz PC'de artık.

Hocam konsolcu adamım ben senelerdir 30 FPS civarı oyun oynuyorum :) Beni en düşük ayarlarda 30 FPS altına düşürmesin yeter. 30 FPS altını görmeden AAA oyunlar kaç sene gider tahmini olarak?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı