Adem Yıldız_
Megapat
Kart 1660'tan yüksek 1660S'den düşük bir kart. Sizin attığınız ilk videodaki kart 4 GB olan modeli. Konuda 4 GB hakkında konuşulmazken karşılaştırma olarak onu atmanız benim bu tavrı takınmama neden oldu. Zaten şimdi 8 GB olan modelin karşılaştırmasını atarak beni haklı çıkardınız. İyi forumlar.1660S ile değil, 1660 ile denk yanlışınız var. Ayrıca şuan trajikomik durumda olan ben değil sizsiniz, haklı olsanız neyse de haksız olup bu tavrı takınmanız bence komik.
Hocam 1660 kullanan arkadaşım var. Bende rx5500xt var. İşlemci ram olarak her şeyimiz aynı sadece ekran kartlarımız farklı. Kendisi The Crew 2 Ultra'da 30 40 fps'e düşerken ben sabit 60 alıyorum. Arkadaşın Sabit 60 alması için High'e düşürmesi gerekiyor. 1660'ı kötülediğimden değil fanboy'luk yapmaya gerek yok.5500XT performans olarak GTX1650 Super ve GTX1660 arasında yer alıyor. Yani anlayacağınız GTX1660 daha performanslı bir kart. Gerek sürücü problemlerinin daha az olması gerek daha performanslı olmasından dolayı GTX1660’ı tercih ederdim.
Kart 1660'tan yüksek 1660S'den düşük bir kart. Sizin attığınız ilk videodaki kart 4 GB olan modeli. Konuda 4 GB hakkında konuşulmazken karşılaştırma olarak onu atmanız benim bu tavrı takınmama neden oldu. Zaten şimdi 8 GB olan modelin karşılaştırmasını atarak beni haklı çıkardınız. İyi forumlar.
1660S deyip mesajım üzerine konuyu değiştirmeniz mükemmelKart 1660'tan yüksek 1660S'den düşük bir kart. Sizin attığınız ilk videodaki kart 4 GB olan modeli. Konuda 4 GB hakkında konuşulmazken karşılaştırma olarak onu atmanız benim bu tavrı takınmama neden oldu. Zaten şimdi 8 GB olan modelin karşılaştırmasını atarak beni haklı çıkardınız. İyi forumlar.
Hocam 1660 kullanan arkadaşım var. Bende rx5500xt var. İşlemci ram olarak her şeyimiz aynı sadece ekran kartlarımız farklı. Kendisi The Crew 2 Ultra'da 30 40 fps'e düşerken ben sabit 60 alıyorum. Arkadaşın Sabit 60 alması için High'e düşürmesi gerekiyor. 1660'ı kötülediğimden değil fanboy'luk yapmaya gerek yok.
Artik cidden bile bile eski konusmaya devam ettiginizi dusunuyorum. Yahu bir bakar misiniz attiginiz videonun tarihine? 5500XT, suruculer ile ilk ciktigi zamana oranla %10-15 daha fazla performans veriyor, yeni yapilan testlerde de bu gozukuyor. Inatla 2020 Kis/Bahar doneminde yayinlanmis videolari kahnak olarak kullaniyorsunuz. Kasim ayindan beridir anlatip duruyoruz sunu, artik guncel bilgiyi kabul edin beyninize, suphelenmeye basliyorum artik. Bir de o kadar kesin konusuyorsunuz ki, sasiriyorum cidden.Bariz NVIDIA daha güçlü hala konuyu devam ettiriyorsunuz AMD destekli 1-2 oyunda 2-3 FPS fazla almış diye daha güçlü diyorsunuz sürücü ve uzun ömürlülük açısından NVIDIA daha iyi.
Konuyu değiştirdiğimi kim söyledi1660S deyip mesajım üzerine konuyu değiştirmeniz mükemmel
İkisi de alınabilir, dediğiniz gibi gereksiz tartışmaya gerek yok.Konuyu değiştirdiğimi kim söyledi. Hocam gereksiz tartışmamıza gerek yok. Ülkenin hali belli zaten. Fiyat/Performans açısından en iyisi hangisiyse ona yönelmemiz lazım.
Artik cidden bile bile eski konusmaya devam ettiginizi dusunuyorum. Yahu bir bakar misiniz attiginiz videonun tarihine? 5500XT, suruculer ile ilk ciktigi zamana oranla %10-15 daha fazla performans veriyor, yeni yapilan testlerde de bu gozukuyor. Inatla 2020 Kis/Bahar doneminde yayinlanmis videolari kahnak olarak kullaniyorsunuz. Kasım ayindan beridir anlatip duruyoruz sunu, artik guncel bilgiyi kabul edin beyninize, suphelenmeye basliyorum artik. Bir de o kadar kesin konusuyorsunuz ki, sasiriyorum cidden.
2 ay önceki video, 1660 Super ile karşılaştırılınca bile neredeyse sürekli 10 FPS aşağısında performans farkı olan kart, 1660'a göre güçsüz deniyor. Cidden komiksiniz, hem de aşırı komiksiniz.
5500XT 8 GB avantajları:
8 GB VRAM.
Dezavantajları:
%1 daha az stabil, belki?
Nvenc' gibi bir kodlayıcıya sahip değil.
1660 avantajları:
Nvenc ve reflex.
Dezavantajları:
6 GB VRAM, halihazırda bir sürü AAA oyuna yetersiz. Gelecekte grafik kalitesi düşürmeyi gerektirecek, aynı 1650 Super gibi.
Bu kadar. Reflex ne kadar avantaj sayılır bilemiyorum, 1660 ile sisteme olan etkisi hissedilemeyecek düzeyde çünkü. Performans olarak aynılar, stabilite olarak aynılar ama hala "NVIDIA abi yaaaaa." kafasında dolaşıyorsunuz, keşke biraz olsun yeni bilgiye açık olsanız. Herkesin bilgisine güncelleme geldi de siz uçak modunda mısınız, anlayamıyorum. Hala kahkaha atıyorsunuz, hatalı olduğunuzu kabul etmek yerine.
Kartlar birbirilerinin muadili. Şunu anlamak bu kadar zor mu cidden? Geçmiş olsun ne diyeyim.
Başka güncel 1660 Super karşılaştırmaları;
Hayırlı olsun hocam, hangisini alırsanız alın üzmeyecek zaten.GTA V rp (FiveM), CS:GO, Valorant, LoL gibi oyunları oynuyorum ve yayınlara başlayacağım